Regalya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 eheh gerçi o aoe sahneleri uniqe oldu tam denk geldi aggro almadan 10-15 kişiyi kesmek normalde çok zor bazen denk geliyor bide güzel brustluyorsun aoeyi adamlar ne oldugunu anlayamiyor. thunderfurry güzelde agirbi hasari olmadigi için sabit durup büyü bile kusabiliyorsun. şimdi makinayi upgrade edim paso sulfuronlu şaman warrior pala kesme moviesi yapcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 cok guzel olmus,teknik olarak da basarili. yalniz vegas 6.0 ile yapmissin,ben de onunla cebellesiyorum kac gundur.onun mpeg codec'ini crack'lemek icin yapilmasi gereken register islemini biliyorsan yardimci olabilir misin bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 benim rekorumda av'de 405 hk 0 death, ss yi bulur bulmaz upload etcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 cnm onu girip raide arkadan bi kere vurmadanda yaparsin önemli olan killing blow yapmak 0 death le @dream_endless bana full olarak gelmişdi vegas pek bişi söyleyemem o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 böyle movie isterim ben [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 08:23 tarihinde, Kazzuya_ tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar