Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

her türlü soru cevap topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaslar dota ile ilgili her türlü sorunuzu burda cevaplamaya calisacagim.

sorunuzun konusu onemli degil hero olabilir item olabilir clanlar turnuvalar akliniza gelebilecek herturlu soruyu sorabilirsiniz.

alan yetkilerim su an olmadigi icin cevabi sorunun altina atacagim sonra editler cevabi sorunun oldugu mesaja tikistiririm.
Mesaj tarihi:
wc3 frozen thorne 1.20c Oyuna giriyorum oynuyorum oyun ortasında disconnected oluyorum. Makinadan neti pingliyorum. İnternet bi anlığına gidiyor sonra hemen düzeliyor ama ondan sonra ben oyuna donemiyorum 30-40 saniye boyunca yazısabiliyorum ekranda disconnect yazısı varken ama daha sonra düşüyorum oyundan. Nasıl düzeltebilirim. Bazende kopmadan oyun sonu geliyor ama 10 oyunda 8 inde kopuyorum.
Pikatel combo+ kullandığım modem portuda açtım sorun hala devam ediyor
Mesaj tarihi:
oyunun basinda degilde ortasinda dusuyorsan spyware den kaynaklanabilir. once makinan temizmi ondan bir emin ol.Microsoftun sitesinden anti spyware betayi yukleyebilirsin beta olmasina ragmen sorunsuz calisiyor.

bunun haricinde kablonet kullanicilari cok fazla baglanti birden yapilinca baglanti kiza sureligine kesiliyor.
yani yuksek bir baglantiyi netlimiterla cok kisi kullaniyorsa kendiliginden reset yer modem.

ancak adsl kullanmadigim icin ayni sey soz konusumu bilemeyecegim.

simdilik aklima gelenler bunlar ama daha bir cok nedeni olabilir:/

[ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 15:11 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
ya blizzard ve patchlerinden nefret ediyorum
1.20c yi yüklemeye çalışıyorum buldum onu yükledik 1.20c ye yükselttik war3 ümüzü şimdide cd key hatası tabiiki nocd aradım bitane nocd buldum rus bi serverdan indirdim çalıştırdım gerekli odsyaları dl edemedi ve her war3 kısayoluna tıkladıgımda abuk 3tane hata veriyo artık ben şimdi war 3 yeni baştanmı kuracağım? yoksa yeni bi nocd işi düzelteblirmi
Mesaj tarihi:
ben bu topici görmeden baska bi topic actim yardim edebilirmisin diye..tharkas silersen sevinirim :) -ar yada -ap fln disindaki seleri nerden bulabilirim yada bildiklerinizi söylerseniz sevinirim..
Mesaj tarihi:
crack konusuna giremeyecem paticikte bunu sormak anlatmak vs yasak sanirim.

spadina

aklima gelenler
-dm deatmatch heron olurse hakkaten olur bi level duser ve yeni hero secersin ar ve ap ve id ile kombineli kullanilir.

-id item drop heron olunce random olarak 6 slottan bir itemi birakir yere.

-sc super crep belirli araliklarla iyi gold birakan guclu devasa crepler saldirir. iki tarafada esit miktarda.

-re reverse modudur iki tarafta birbirlerinin herosunu secer. hero secmesseniz karsidakine random gider sizde 0 goldla baslarsiniz oyuna.
Mesaj tarihi:
Oyundaykene sol üst köşedeki Quests menüsüne girerseniz bütün komutlara açıklamalarıyla birlikte ulaşabilirsiniz.

said:
Spadina
tharkas silersen sevinirim :)

Alan yetkilerimiz henüz verilmediği için malesef mümkün değil.

[ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 14:23 tarihinde, Lyrent tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Kaje, eurobattle net ve waxxi serverlarına girmek için gerekli regleri nerden bulabilirim. 2 si mevcut ama kaje yok. İleride ihtiyacı olanlar için diğerlernide yazalım.
Mesaj tarihi:
direk linke ulasilan adresi bilemiyorum.

kajenin reg olayini uet veya kiliye soylerim hallederler burayada yazarim.

bu arada bir serverin ip duzenleyicisinin ustune otekini cekerseniz buyuk ihtimal ilki silinir.

bu yuzden en iyisi gateway editor cekip manual olarak ip timezone yazip save etmektir.

waxxininkini kurup kajeninkini ve eurobattle inkileri manual olarak yuklerseniz eger serverlar ayni warcraft surumlerini destekliyorlarsa hepsinde oynayabilirsiniz.

oyun bir suredir elimde olmadigindan patchlerden haberim yok bir kac gune ayrintisiyla yazarim.
Mesaj tarihi:
Benimde bir sorum olacak son bir kaç aydır warcraft3 tft dota haritaları oynuyorum son 1 haftadırda eurobattle.net te warcraft oynuyorum fakat hep baskalarının hostluk yaptıgı maplerde oyun oynuyorum . Bende de bir map kurim dedim ama listede görünmeme ragmen oyunuma girebilen kimse olmuyor. eurobattle.net e baktım ve anlatılanları anlamadım lütfen acıklarmısınız. Ben evimde adsl modem kullanıyorum ve cafeden oynamak istediğimizde de kurdugumuz oyunlara kimse giremiyor. Yardım ederseniz sevinirim.

Bir soru daha rank sistemi ne göre artıyor?

saolun.
Mesaj tarihi:
waxxi 1.20c
euro battle 1.20b oldu simdi biz acaba hangisinin kurbanıyız ben 2sindede oynamak istiyorum ama iste oynanmıyo patch farkı var acba waxxinin kurabınımı olduk ??
Mesaj tarihi:
1.20c yap versionu bunu yapmak için gerekli patchleri kur.
ardından bir sunucunun regini bul iki kere tıkla.
sonra mousela battlenet yasan yere tıkla. alt+b de diyebilirsin.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...