Pearl Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bu yeni update den sonraki jedi olayı nası oldu ben oynarken jedi olmak için 1 sürü quest yapıp badge toplayıp sonra belli 1 yeri doldurman gerekiyodu bişiler yaparak bayağ uğraştı peki yeni sistem le nası oldu böyle direk seçip en bşta jedi olarak mı başlıyosun
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 evet jedi artik baslangic meslegi digerlerinden bi farki kalmadi
ReBeL_s0uL Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 anron'un anlattigi kadariyla elder jedilar cok iyimis digerleri eziliyomus ( cok iyi pearl ve jedi cloak ile baska dedi )
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 başka olmuyo elder robe u olan kazanıyo dueli:D ölmüyolar rofl
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 iyi ya işte elder'lara oynayım bakın sizi god yaptık diyiyorlar :D
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 elderlara laf yok adamlar hakedio o robelari.. ama hele bi pearllerimiz esitlensin o zamn teker teker kesmeye baslicam duelde onlari :)
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 öyle robe vereceklerini bilseydim oturup famiv ve anronla cantinalara takılmaz gider kasardım:D
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Shewky :) Olm bizim ne sucumuz var sanki biz öle böle olsak sende olcan :P gerci sen bana oyunda evlenme teklifi etmistin ama neyse :P
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 siss hooop noluyo la:D sende kabul etmiştin dop:D (famivde beni herkesin içinde öpüyo:D:D)
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Dop muhabbeti yapmayalım alınanlar var :)I
Öne çıkan mesajlar