aramil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Evet arkadaşlar bu silahların ne zaman ekleneceği belli değil. Önümüzde bayağı bir zaman olabilir. Kore'de eklenip eklenmediğini öğrenemedim. Ama beta sonunda kesinlikle olacak deniliyor bu silahlar için.
capyZER Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hocam bunlarin silkroad icin olduguna eminmisin???...yani staff i mage ler kullanir ama bu oyunda hic mage yok...yani demek istedigim dier oyunlardaki gibi mage lik bi meslek deil...anlamadim.....two hand sword isi nasil olcak? simdi bu arkadaslar o zman kalkan kullanamicak...eger bunnlar gelcekse bence oyunun bi beta donemine daha ihtiyaci olucak :( ve her seyin sifirlanmasi gerekecek...yeni silah deil bunnar yeni silah cesitleri demek....buda yeni skiller demek ki buda yeniden baslamaya neden olacaktir:( neyse goruces
Creus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 zaten betadan sorna mage die bi class da gelicek oyuna
einhander Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bu sılahları kullanacak carakterler lazım hangı karaktere harp kullandıracaklar hangi karaktere staff kullandıracaklar aklım halen almadı
aramil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Şu anda oynadığımız oyun beta arkadaşlar, daha hiçbirşey tam olarak hazır değil. Bu yüzden ne zaman ne olacağını sadece SRO ekibi biliyor. Bunlar SRO kore sitesinde verilen silahlar. Bunların yanında yeni ırklar, yeni haritalarda gelecek. O yüzden o kadar şaşırmayın. :))
jestergod Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 nasıl mage yok? silah skill lerini dü$ük tutup 2 element skill ine birden verirsen basbayagı mage oluyosun.
aramil Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Burada Seal of Star/Sun/Moon kutularının nasıl göründüğünü gösteriyorlarda, arkadaki adam daha çok dikkat çekiyor :s
gozupek Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 :D arkadaki adamın mesleğini anlayamadım:)
jestergod Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ben bu kutuları yerde görünce oynama $evkim bi kaç kat artıyo :)
aramil Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Blade - Shield, elindeki blade level 64-68-72 levelde kullanılan blade tipi. Diğer blade ve silahlar için tıklayın.(sağda üstteki linklerden geçiş yapabilirsiniz.)
aramil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 görmeyenlerde görsün diye up :)
aramil Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 isyutaru dostumuz :) (spoiler çalışmıyor üzgünüm :( ) thanks to imageshack for free image hosting [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 15:29 tarihinde, aramil tarafından güncellenmiştir]
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bu silkroad icin deil ki. baska bir oyun adını unuttum simdi. do online dı sanırım.
aramil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben bu forumun yalancısıyım :)
Öne çıkan mesajlar