Vodan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yol bilgisayarı verilerine göre günlük EuroDiesel lt fiyatı (2,21 YTL)üzerinden yaptığım hesaba göre 0,165 YKR yakıyormuş 1km de. [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 23:13 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 benim araba km ye 350 ooo tl yakıyo (1.6 megane) nesi bozuk anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 a3 tiptro sürahiden içiyo benzini, otomatik vites basmaya gelmiyo hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 çok güzel araba iç donanım dier c segmenti arabadan daha konforlu bana göre ama o motor o kasaya gitmemiş, ha tabi az yakar orası ayrı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hayırlı olsun kazasız belasız ayrıca sorunsuz kullanman dileği ile iyi sürüşler.bu arada bence astra seçmekle isbet etmişsin corolla'nın yeni kasalarından pek hayır gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arabam yok, derdim yok, ohh mis. hayirli olsun zegna agam, kazasiz belasiz kullan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERHOT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hayırlı olsun güzel araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 selam, hayırlı olsun. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. bir de şu opelin badem formlu farları olmasa :p saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar