Zegna Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 37-39 milyar arasi dizel araba bakiyordum 1 aydir filan , toyota corolla ve yeni astra arasinda kalmistim son olarak. neyse efendim, saolsun bi tanidik opel bayii arabanin fabrika cikis fiyatinin uzerine 50 milyon kar koyup verebilcegini soyleyince , astrada karar kildim. zaten dizayn + aksesuar olarak astra corolladan iyi. oncelikle arabanin 1.3 olmasi baya bi sogutmustu ilk basta fakar daha sonra bi arkadasimin astrasini kullaninca , gayet hosuma gitti , yuksek tork ile 1.3 gayette kaldiriyor o kasayi. 0-100 u 13.4 sn idi sanirim. zaten gazlama devirlerini gectik , sorun olacagini zannetmiyorum. 6 ileri vites sehirler arasi yolda daha dusuk devir , bu yuzdende daha az yakit tuketimine yardimci oluyor. arabayi baya hos yapmislar, bilgisayarinda lastiklerin havasina bile bakmak mumkun. daha oncede opel kullandim ve servislerini sevmem , toyota bin basar opele serviste, ama napalim indirim cok saglamdi :P araba sali gunu gelicek , boya ve doseme koruma yapilcak carsamba gunu binebilicem insallah. en kisa zamanda resimleri koyarim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Oooo hayırlı olsun. Opelcilere bir tane daha katıldı bakıyorum, Astra güzel alettir ama Toyota'yı hiç kurcalamadığım için (son bizde 97 model vardı seneler önce, bir onu bilirim) karşılaştırma yapamam. Resimlerini koy da gözümüz gönlümüz açılsın. Daha detaylı bilgi yok mu, resimleri mi bekleyeceğiz? Vodan sana 1.3 Astra kullanım bilgilerini versin hemen ehhehehe.... Tekrar hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hayirli olsun.opelden pisman olmucagina eminim. hatta bundan sonraki arabanda opel olucaktir.gule gule eskit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 zegnacim sana manda kasa bmwler mersolar yakisirdi ama hayirli olsun. gule gule kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hayırlı olsn kazasız belasız kullanasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 saolun. aramis , babamda vectra gt vardi bende bi sure astra coupe kullandim , astrada sorun yoktu fakat o vectra cok cektirdi bize, 150 beygir olan ilk surumde sorun varmis meger. kac kere serviste gitti duzeltemediler. dedigim gibi indirime kandik , aksi halde dusunmuyordum umarim sorun cikmaz. sonucta boş fiyatina full araba aldik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hayırlı olsun. opelden memnun kalacağına eminim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Hayırlı olsun Zegna. Benim arabaya kardeş geldi demekki. :) Bir takım ufak tefek sorunlarım oldu geçtiğimiz 8 ay içerisinde fakat hepsi çözüldü. Opel Odak servisini tavsiye ederim çok ilgililer sağolsunlar. Şu an çok memnunum arabadan. Onu sevmem için birçok nedenim var :) Özellikle fren lambasına bile sensör koymuş olmaları çok hoşuma gidiyor. Arabada en ufak bir sorun olsa çözmemiz için yol bilgisayarında yazıyor. Ancak şu lastik basınçlarını sadece Cosmo modelinde görebiliyoruz diye biliyorum ben. Yoksa yol bilgisayarının gizli bölümlerinde, dijital olarak sürati gördüğümüz kısımda olupta benim anlamadığım yerlerden birimi dir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 moralini bozmak istemem ama toyota alsan iimiş bizde toyota var valla manyak yani az yarış yaptırmadım başka otolarla hep geçti bi astrayla yapmamıştım bi yarıştırayım bakalım . ama yinede hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 iide araba demek herekez için motor demek değilki adam konfor ve az benzin tüketimi istiyo demekki kazasız belasız kullanman dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hayırlısı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hayirli olsun zegna kazasiz belasiz kulanman dilegiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Zegna : bizdede 98 vectra b gt vardi, garantiden ecu degismisti. Gercekten 98 ilk yari gtler sorunlu idi. Suan bendede astra coupe turbo var gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bi türlü istediğim mesajı yazamıyorum nedeeeeen? istemediğim mesajlar gidiyo sabahtan beri 5 kere yazdığım yazı gitmiyor =) Diyorumki, Herkes için bu araba hangisini geçer, hangisi daha uzağa silecek suyu fışkırtır değil, Yakıt ekonomisi, aynı zamanda yüksek donanım standardı, yüksek güvenlik, yüksek 2. el değeri ve tercih oranı, konfor, malzeme kalitesi gibi kriterler önemli olabilir. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 23:47 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Emrecim kardeşim hayırlı olsun çok sevindim gülegüle kazasız belasız kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hayirli olsun abi allah hepimize daha iyilerini nasip eder insallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hayırlı olsun zegna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 zegna güle güle kullanda abi hayallerimi yıktın ya. sana corvette, mustang, viper gibi bi araba yakışır :( [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 02:09 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 onlarda olur isallah ilerde fistan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sırf parasıyla karar kılmışsın heralde.. geçtiğimiz sene sonunda araba değiştirirken evdekilerin fikrini zor değiştirmiştim astra konusunda... astra veya megane diye tutturmuşlardı..cidden kötü performanslı bir araç (bana göre).ne biliyim ya arabayı kullanırken zevk verecek abi sana..ben bu alette bunu göremedim bir türlü..ama umarım seversin..sana beklediğini verir.. hayırlı olsun..kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 performans arabasi almadim zaten , oyle bi amacim olsa cok farkli bisiler alirdim. az yakan , ve komforlu bi araba istiyordum , cunku cok yol yapiyorum her gun gercekten , trafikti oydu suydu benzin inanilmaz yakio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 1.3 dizel arabanın nesinden "performans" bekliyorsunuz ki? İhtiyaca göre araba almak lazım, benim de dönüp dolaşıp 1.8 veya 2.0 benzinli araç alabilecekken 1.6 dizel almamın en büyük sebebi her gün köprü trafiğine girecek ve iş gereği Çerkezköydür, Kırklareli'dir, Bursa'dır gidip gelecek olmamdı. Evet büyük motorlu araba güzel ve evet annemde S40 T4 var o turbo arabanın dokunmayla fırlaması veya gaz pedalına en ufak bir mühaleye dahi duyarlı olması apayrı bir haz. Ama gündelik kullanım için nasıl yarış atı alınmazsa, eğer koşullar elverişli değilse bence büyük motorlu veya sportif alınmamalı (Her gün köprüyü T4le geçtiğimi düşünüyorum da, herhalde 2. hafta bir aylık maaşımı benzincide bitirmiş olurum mesela), alana da "Vay keşke şunu alsaydın, bunu etseydin" dememeli. Trafikte saatte 20 km ile giderken Ferrari de öyle gidiyor Opel Astra 1.3 dizel de, üstelik Astra daha az yakıyor :D İlla kapışmak isteyen arkadaşlara, ben kapışmayı kafa kafaya tokuşmak olarak algılıyorum, bilginize (sıkıyorsa gelin nihoahahahahaha). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Tabi bir benzinliyle kıyaslanmaz ama biraz hayal kırıklığına uğrayacaksın Zegna. Bir dizel otomobilden beklediğim kadar az yakmıyor benimki öyle şehir içi 800km ler fln hayal. 650 fln yapar tam depo. Yol bilgisayarından okunan veri genellikle 7.0lt/100km civarı oluyor.. He ancak boş yolu buldumuda gayet düşük tüketimi var hakkını yemeyelim. [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 21:49 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kac binde senin araban vodan? km si biraz artinca gozle gorulur bir dusus olur merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar