Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Bilgisayarımda bit defender var, bir de şu dertlerim var 1-) Privatesözlüğe girince bitdefender'ın dosya kısmı yemyeşil oluyor ve hiçbirşey yapılamıyor, bilgisaayr kilitleniyor. Başka sitelerde bu olmuyor. (aynı sorun başka sitelerde sadece privatesozluk açıkken oluyor) 2-) Bitdefender'a virüs taraması yaptırdığım zaman sonlara doğru kendi kendine kapanıyor. Tarama yarıda kesiliyor. nedir bunların çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Sorun ciddi gözüküyor.Sen resmi destek ile görüş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Onları da aradık ve bu virüs taraması olayını sorduk. "Böyle bir şey olamaz ama siz yinede silip yeniden yükleyin" dediler. Silmeye "çalışırken" 2 kere kilitlendi, kaldı öylece bizde elimizden gelen telşeyi yani restart yaptık anca 3.de silmeyi başarabildik. Ama hala virüs taramasında yarıda kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Bayii mi aradın yoksa resmi sitesinden e-mail veya irc yoluyla mı görüştün?Bayii ile görüştüysen adam bilemediğinden sallıyodur bi tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Kavi diye bir şirket ilgileniyo tr de bitdefenderla, onlarla görüştük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bende bitdefender kurmuştum zamanında bir türlü silememiştim ayrıca bilgisayarı aşırı kastığı zamanlar oluyor.. neyse şikayetleri bi kenara bırakıp soruna bakarsak bilgisayarda virüs var gibi gözüküyor. ve bu virüs bitdefenderı engelliyor olabilir.... çözüm olarak ne yapabilirim dersen, boot time scan olayı varsa onu ayarla şayet yoksa... avast kur bir süreliğine, 30 günlük pro deneme sürümünü kur yada bedava sürümü var onu kur...system trayden start avast antiviruse tıkla sonra sol üst köşede menü için bi zırzop var winamptaki gibi ordanscheduled boot-time scan i seç.. next boot olsun... bilgisayarı yeniden başlattığında scandisk tadında mavi ekranda bişeyler çıkacak tarama yapacak. orda takip et virüsleri sil... sonra bepernirsen ikisini birden kullanırsın yada avastı silersin ordan sonrası senin bileceğin iş.. bu arada virüs database i güncellemeyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 çok sağol, umarım işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yararsa yazarsın buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ya bu arada ben bu programı pek iyi bilmiyorum boot time scan ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar