scarface_x Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bi yardımcıı olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 şarkı adamların kendi bestesi, zaten şarkıcık demek daha dogru 30 saniye ya var ya yok. bu şarkıcık da tv makinasının jingleında var tv makinasının jingleını da http://www.megaupload.com/?d=2ZEUH82Z adresinden çekebilirsin, arada o senin aradıgın kısım da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarface_x Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 saol ya eyvallah sorouudm millete kimse bilmiorum dıodu :) baya merak ettım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Kötü bir jenerik müziği bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarface_x Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kısa ve öz bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 dün gördüğüm kadarıyla okan abiden durmadan ayar alan orkestranın solisti söylüyor, en azından programlarda o söylüyor ve jeneriktekiyle aynı ses olduğunu düşünüyorum.... ayrıca jenerik süper her bölümüyle ancak ben yinede beyazın jeneriğini daha çok beğeniyorum... "espiri yapa yapa maskara ola ola sözde para kazanacaz pehh" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bahsettiğiniz şarkı şu ''this machine in my head...it hurts me,it kills me,this fucking machine in my head'' sözleri olan şarkıyı diosanız,dün bende onu arıodum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarface_x Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 euehuehhu cok ii yaaa fucking machine in my head :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 prpgramla cok uyumlu ve güzel bi şarkı bende arıtyodum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mistermasterrr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bence çok hoşş ve programa gayet uyan bir jenerik müziği tebrik ediyorumm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 aynı şekilde şahanda bişarkı var aralarda çalıyo adam madafakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağrınıyo oşarkıyı bilen varmı burda cevapalamssam ayrıyetten topig aççam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 rage against the machine - wake up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sağol hemen indiriyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ya da R.A.T.M - Killing in the name mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 onuda indiriyim ya bu rage aganist machinede madafakaaaaaaaaaa demiyo napcaz amam şarkı hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 valla bahsettiğin şahan'da ki şarkı (madafakaaaaaa diyen :p ) Rage Against The Machine - Killing in the name başka bir adı varmı bilmiyorum ama olduğunuda sanmıyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 şarkının adı killing in the name of, o da olabilir. rage against the machine zaten aynı butun şarkıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 killing in the name of un sonunda yapıştırıyo madafakaaaaaaayı tamam oldu :D ama iki şarkıda çok iyi wake up matrixin sonundaki şarkı galiba ayrıca orda watafakaaaaaaaa diyor gibime geldi [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 23:15 tarihinde, Mach tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ağzı bozuktur biraz onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar