Goarth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 BAŞbakan berber başbakan berber oh beah sonunda doğru forumlara yazıyorum burada apo's new bomb brand new from 10tm n class en uzun ömürlü cansız taşlardır çünkü içlerindeki atomlar her dönüşte Allah'a iman ederler ileride teknoloji elvediği zaman Allah'a tapma seslerini duyacaz..[hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 aponun başka bir bombası okulda bişlirsiniz geçende kavga oldu aponun yorumu -hocam kavga hakkında ne düşünüyorsunuz -allah hepsini çarpacak inşallah[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 son günlerde apoyu gören var mı yoksa kitabını bittirmek için dağlara mı kaçtı :-)[hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 son dersine girmedi ekşi sözlükte biri apoyu kerhaneden çıkarken gördüğünü yazmış(ama baya bi eski) görünce koptum kal diyince aklıma geldi özel derse başladım bi tanıdık üni. öğrencisinden adam alakasız bi okuldan mezun ama tevet i biliyor.. bizimkilere onun hocası ünlü bayaa.. zor hoca falan dedi koptum hahahah[hline]Guns don't kill people... We do! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Apo hakkında en ufak bilgisi olan lüften yazın başına ödül koyduk bir adet hmm ne olsun hmm işte siz söyleyin ayarlarız[hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 valla bizim cuma son 2 boştu ötesine combo tanımam no tören no berber..[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 cuma günü töreni dinleyenw armıydı ya[hline]Çünkü şarjorüne boş kovanları dolduran adam en azından kendinden utanmalıdır.. Paranın saltanatı varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 bikaç gün önce sözlük sourtimes'tan kırpıp diğer forumuma yazmıştım mesajı aynen kopiliorum.. Küheylan (matematik) *** kadikoy anadolunun suratinin ata benzemesinden dolayi bu ismi almis efsanevi matematik hocasi.. bi keresinde dersin birinde "yumusak atin ciftesi pek olur" dediydi de sinif yarilmisti gulmekten!! haa bi de hafif saf arkadaslardan biri adamin gercek adini o zannedip manyak matematikci neclaya "kuhaylan geliyo hocam yan sinifa" demisti kadin da nasi etsem de kopmasam die baya bi debelenmisti:) *** o adam ata benziyordu bu inkar edilemez ancak o kahkahasıyla, bu lakabı almaya sonuna kadar hak kazanmistir. yani fizigiyle bir yerlere gelmemis, bilakis kabiliyetleri onu bu mertebeye tasimistir. colormatic camli kuheylanim benim. ***ayrıca bu lakabın sahibi kadıköy anadolunun mat hocasının yaptıı dersin adı da matematik diil tam aksine "q-matik"tir... kühü... kendisi ayrıca esprileriyle de ünlüdür. saflığına örnek olarak şunlar verilebilir; bi keresinde salaa boş fotoğraf makinasıyla tam 3 pozda çekmi$tik.... kanmıştı zavallı. böle elde kalem poz vermişti filan.... angut :p biz yarılıoduk tabi.... esprilerine de güldüümüzü sanıodu o da gülüodu. bilmiodu ki biz asıl kendisine gülüoz.... en iğrenç esprisi ise panasonic gd90 modeli telefonunu ööretmenler masasının üstüne koyup titreşme moduna geçirip (telefon bu sırada döner kendi etrafında) işaret parmaanı da üstünde telefonu gösterir şekilde tutup döndürürdü...... "bakın ben büyücüyüm" diyerek.. katılmıştık.. matematik dersi anca büyüyle q-matik olabilirdi.... bi de öörencilerine ders vermesiyle ünlüdür. bi ara bize geldiinde mat ı kötü olan bi arkadaşı çaarıp "olm yankı senin mat kötü istiosan zorlanıosan ders verebilirim sana?!?" demişti.. 100$/h.... ehuehue *** yaşar bey(halk dilinde küheylan)'den alıntılar: "ne tuhaf cocuklarsınız tuhafiye gibi", "sizi kamcilamak gerek", "olay bu kadar kolay". MKC (müzik) *** mustafa kemal can. kadikoy anadolu muzik hocasi. ders baslarinda yaptigi tss sesi cikartarak diyaframi calistirma egzersiziyle tarihe gecmistir, dizilerde oynamisligi vardir. *** okula papyon takarak gelmisligi vardir.dizilerde ya emlakci ya da polis komiseri rolunde gorunur. *** söylenenlere inanmayanlar için: http://sevgilim.com/hosbos/r.php?id=4515635ee3f97bb69 adresinden görülebilitesi var ***sinifta 2 kisi olmasina ragmen yoklama yaparken kirk kisinin adini teker teker okuyan mukemmel bir sahsiyet *** mkc nin dersinde geçen bir diyalogdan örnek vermeden geçemiycem mkc: -çocuklar benim vakti zamanımda bir kız öğrencim vardı... öğrenci: -ne yaptınız hocam ***tiniz mi? (bu lafın ardından mkc nin beyin damarları gözle görülebilir forma geldi) *** ne zaman sınıfa biri gitar getirse mkc o gitarı alıp iğrenç bond çantasından çıkardığı bir aletle akord etmeye çalışırdı.sonuç malum tabi: gitarın bütün tellerini teker teker kopardıktan sonra "oğlum bunun telleri dandik sağlam tel al buna" deyip geri verirdi. *** dersinde sınıfın kontrolünü daima kaybeden, kızdığımı belli etmiycem diye kendini yiyip bitiren ve öğrencilerinin çok fena taşak geçtiği kal hocası.dersinde kafama yeni sönmüş bir kobra (kızkaçıranın plastikten olanı) düşmüştür. bir kez dersinde çok sağlam enseme patlatmış ve beni tekme tokat dışarı atmıştır. bu hocamızın dersleri her zaman haftanın olayı olurdu. daha bikaç gün önceden ya da o sabah gider patlayıcılar, koku bombaları, füze, maytap ne bulursak alırdık. ve gözünün önünde yakar yakar atardık (derste,sınıfın içinde). sırasına, sandalyesine çekince patlayan ipler bağlardık.ders sonu gözünün önünde sınıfta iki kişi kaset kapaklarından füze için rampa hazırlayıp; füzeyi yakıp kaçtığımızı bilirim.efsane bir hocadır kendisi, bana torunlarıma anlatacak anılar bırakmıştır ***yillar önce ögrencileri bu büyük müzik adamini müzik dersleri yapilan küçük binanin içine kilitlemişlerdir. demir parmakli kapiya yapisip sarsan mkc, ögle tenefüsündeki binlerci kisi tarafindan çevrelenmiş, fazla yaklaşmaya çekinen kalabalik uzun süre kendisini izlemiş; çeşitli çerez, taç kraker ve kaşarlı tost atmışlardır önüne ***kadıköy anadolu'nun ilahı,yegane müzik hocamız,eğlence kaynağımız.haydi çocuklar ben önden veriyorum sizde arkadan! sanat hayatını figuran olarak sürdüren ama bir gün başrolü kapacağına inandığımız aktörümüz. bir gün okul müdürü,bir gün doktor olarak çıkar karşımıza dizilerde.. sınıfta bir saniye bile olsun sessizlik sağlayamayan, böyle olunca da katil lakaplı orhan şahini çağırıp çocukları onun kanlı ellerine teslim eden acınası bir insancık Abdullah Tunca (din) *** kadıköy anadolu lisesi nin unutulmaz din hocası. nam-ı diğer "dinci apo" hala da okuldadır. -evladım ben bi gün ormanda gidiyodum kar$ıma böyle it sürüsü gibi kurtlar çıktı 5 tane havladılar (nası ya?) bana imana gelin ulan itler dedim hepsi secde etti bidi bidi gibi ünlü replikleriyle tanınan insan *** -evladım aslında roketi ilk müslümanlar buldu ama yakıt olmadıından m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 "olm yankı senin mat kötü istiosan zorlanıosan ders verebilirim sana?!" ehehh acaba ? eheh yok olamaz..[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 kadıköy anadolu da yatılı olarak Ramço nun bombalarını yazmazsam paticiğin baya bir eksiklik duyacağını düşünüyorum. Ramço yatakhane den sorumlu muavindir bu arada :D Vakti zamanında bir öğrenci ki lakabı goril dir kağıtlardan elele tuttuşan adamlar formatında bir çok y..rak kesip bir odanın tabanına bunları yayamıştır ve onlar orada kalmıştır. Netekim bir süre sonra odadakiler kendi işleriyle yani hoparlör tamiri ve uzandığı yerden kitap okumak ve uyumak gibi işlerle meşgulken odaya Ramço girmiştir. Yerdeki kağıtttan motifleri görünce gözü dönmüş ama halliyle "oolom (böyle oğlum der bu) ne bu y..raklar" diyemeyeceği için hoparlör tamir edene çatmış ve çocuğun kafasını "oolopm neden bozdun hoparlörünü, yazı kdeğil mi ooloom" diyerek s.kmiştir. Bu sırada çocukta "hocam ne olacak ya benim hoparlör üm bozuldu kem küm" falan derken uyumakta olan şahıs berserk olmuş ve "yaa hocam yetti ya bozulduysa bozuldu" diye patlamıştır. Ramço ise odadan ayrılırken hala yerdeki motifleri kesmektedir....... Bu adamın başka bir bombasıda sürekli kişileri "empati" kurmaya teşvik etmesidir. "haydi empati kuralım haydi empati kuralım "diye sayıklar durur.......... öğrencilerle yaptığı toplantıda kendisine yöneltilen "hocam okul 15:30 16:00 gibi bitiyor etüt 17:00 da başlıyo etüdü geçe alsak ta bize biraz daha zaman kalsa" önerisine "e be oğlum erken yat erken kalk" diye cevap vermiştir........... Gece 2 de oda basma yeteneğine sahiptir ama sabah 7 de takım elbiseyle dolaşır ya bu adam ne zaman uyur of of of[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 01 September 2003 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 01 September 2003 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ramcoya uzanan eller kırılsın kendısını temmuzun ortasında dısarda delı gıbı sıcak varken yatakhanede ıscılerle bırlıkte odalardakı kırık dokuk dolapları tasırken buldum adam ısını bırakıp oss forumumu degıstırmem ıcın yardım ettı cok ozverılı bı adamdır bıde nazıktır kı onun gıbısı azdır kal da degerı bılınmelıdır uzmeyın adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 biliyoz değerini hemde öyle bi biliyoz ki.... onun yüzünden yazı nevde eksiklik hissettim "oolom" "oolom" diye bağıran birini aradım hep[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: ascraeus, 01 September 2003 19:51 tarihinde demiş ki: degerı bılınmelıdır uzmeyın adamı Bunları da mı duyucaktım ey allaım[hline]MKC Necip66 Lamagra ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 oolom metin ol[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ramço aslında süper kahramandır adı da "Sünepheee" dir[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bak bunu ilk defa duydum[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 babacum hasta galiba ramco ya.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Süper Sünepheeee ramçomuz :) bi de melşoşumuz vardı kavga etmemize rağmen kadın bana 4 vermişti ehueh[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 + yosun + iceball[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Umut olm bak kac yıl önceki seylerin up lanmıs.. Ayrıca ramco'yu cok severim cok yardımları olmustur..Ama su diyaloglar süperdi.. Ramco: Annemizle görüsebilirmiyiz oglum ismail.. Cücü : O senin annen degil benim annem !! auuhae tam kopmustuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Ee, biz üsküdar'dayız da nooluo? burda kız var mı zannediyorsun? neyse yeni gelenlerde umut var. onların puanı bayaaaaa bi düşük olcakmış. güzel kız oranı artar. said: Prawler, 27 September 2002 18:51 tarihinde demiş ki: NEDEN BİZDE ÜSKÜDAR AMERİKAN GİBİ DEĞİL ÜHÜH [hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: abuzittin, 01 September 2003 22:05 tarihinde demiş ki: Ramco: Annemizle görüsebilirmiyiz oglum ismail.. Cücü : O senin annen degil benim annem !! auuhae tam kopmustuk.. Cücü'nün adı İsmail miydi?Yoksa Ramço mu ona İsmail dio Ramçoyu geçin de Talih Taş ayrı bir komedi Gecenin 3'ü FRP oynuyoruz ışık sistemimizi kurmuşuz dışarı hiç ışık gitmiyor fln ama ses gisiyor Talih Taş gece baskını yakalıyor bizi we olay aynen şöle: Talih Taş:Hışşşşşşşşşt SARI(satan, anıl) LAN gene mi sen?Git odana LAN(akabinde kafasına elinde ne warsa atıo) we dışarı cıkıo biz elimizde PHB olay şaşkın bakıyoruz sadece anılı kovuyor biz de oynamaya dwm ediouruz ama bi 5 dk olayın etkisisini atlatamadıq tabi[hline]MKC ICQ:310490 [Bu mesaj Bonus tarafından 01 September 2003 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 aeauheaheh tabi o ferepe odasında bende warım :) talih tas bi kerede kumar mı oynuyosunuz die dalmıstı iceri...[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Eueeuh sen orda olsan nolcak elinde kılıç sana doru koşan we 3 metre mesafe kalan adama fireball attıktan sonra bn napıım senle(Yazıq ikiside cayır cayır yandı)[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 muuahhaua fireball rlz kamikaze yapmıstım olm o zaman ..sus lem caktırma ferepeci oldugumu :)[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar