Pearl Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Beyler ben en son 2 sene önce yaz felan oynamıstım baktıgıma göre publish 13 te updateler oyun hala yüklü ve su anda kaç yani kaç saat update yapmam lazım girebilmem için swg aşkına wow u sattım hadi bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bide bende hala swg an empire divided war diğer 3 update i almadım ne kadar tutar jtl rage of wookes ve trial of obi wan bu 3 oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 pearl dolu konu açmışsın da neyse :D 13 de bırakmışsın hmm ben oyunu bıraktığımda 24. deydi sanırım NGE'den 1 hafta önce bıraktım işte :) düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Ya kusura bakmayın benim dingil 1 ark benim şifreyi öğrenmiş o açıyo yoksa ben diğil şifreyi değiştiricem değiştirme yerini bulamadım yoksa benim açılan konulardan haberim bile yok kafasını gözünü patlattım yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar