Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

runescape oynayabilmek icin ufak bir tiyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilindigi uzere bircok kisi runescape (www.runescape.com) oynayamiyor. sorun sanirim yapimci sirketin yabanci userlerin bir kismini oyuna sokmak istememesi. tabi ki ufak bir tip ile bi sorunu ortadan kaldirabiliyoruz.

"bilgisayarim / denetim masasi / bolge ve dil secenekleri" aciyoruz ve turkce olan tum ayarlari ingilizce yapiyoruz. bilgisayarinizi yeniden baslattiktan sonra artik oyuna girebilirsiniz.

not: bunu yaptiginiz zaman sistem saatiniz ve takviminiz ingilizce olacaktir. tekrar eski haline getirmek icin ayni yerden ayarlayabilirsiniz.

son olarak didindik ugrastik efenim, lutfen replerinizi esirgemeyiniz.
Mesaj tarihi:
ASDASD evt.Tekrar runescape oynamak istiyorum!! Keklik ownz.

Keklik die bi charım vardı bs ms fln kasmıstım mining.Oyunda Dance Emotion'ı cok komik bu 4 frame den olusan bi dance emotion ı süper ya :D

bu arada Teşekkürler ya süper oldu.

[ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 20:43 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Off nası özlemişim oyunu yaa.. Bu gece herhalde 50 lerim Woodcut ı ;D

bu arada oyunda Mage ve archery sistemi paralıydı bedava olmuş.Süper...

[ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 23:05 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Yok abi herkez noob.Gasıom ben bab pls. :)

Bu arada Nickim Sorjerutan :D

.D

bişey diyim karakteriniz mesela World 20 de açtınız world 50 dede aynı karakterle oynayabiliyorsunuz bütün worldlerde aynı oluyor.Yani karakter ile bütün sürvırlarda oynayabiliyorsunuz.TEyteyy Et pişircem okcu olucam ok yapcam.

[ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 23:50 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...