druenler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bilindigi uzere bircok kisi runescape (www.runescape.com) oynayamiyor. sorun sanirim yapimci sirketin yabanci userlerin bir kismini oyuna sokmak istememesi. tabi ki ufak bir tip ile bi sorunu ortadan kaldirabiliyoruz. "bilgisayarim / denetim masasi / bolge ve dil secenekleri" aciyoruz ve turkce olan tum ayarlari ingilizce yapiyoruz. bilgisayarinizi yeniden baslattiktan sonra artik oyuna girebilirsiniz. not: bunu yaptiginiz zaman sistem saatiniz ve takviminiz ingilizce olacaktir. tekrar eski haline getirmek icin ayni yerden ayarlayabilirsiniz. son olarak didindik ugrastik efenim, lutfen replerinizi esirgemeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 =) evet böle bişiydi şimdi bende hatırladım yıhyıh =P teraziye tıklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ASDASD evt.Tekrar runescape oynamak istiyorum!! Keklik ownz. Keklik die bi charım vardı bs ms fln kasmıstım mining.Oyunda Dance Emotion'ı cok komik bu 4 frame den olusan bi dance emotion ı süper ya :D bu arada Teşekkürler ya süper oldu. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 20:43 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Off nası özlemişim oyunu yaa.. Bu gece herhalde 50 lerim Woodcut ı ;D bu arada oyunda Mage ve archery sistemi paralıydı bedava olmuş.Süper... [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 23:05 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Helal dru. da..Biraz geç kalmadıkmmıııı.. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Yok abi herkez noob.Gasıom ben bab pls. :) Bu arada Nickim Sorjerutan :D .D bişey diyim karakteriniz mesela World 20 de açtınız world 50 dede aynı karakterle oynayabiliyorsunuz bütün worldlerde aynı oluyor.Yani karakter ile bütün sürvırlarda oynayabiliyorsunuz.TEyteyy Et pişircem okcu olucam ok yapcam. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 23:50 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Members ları görünce oyundan soğudum yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Sanırım Aylığa bağlancam offf cok güzel oyun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bazi seyler ulasilmadigi zaman cekiciymis galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar