_TaYFo_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Arkadaşlar ben şu an mezun ea öğrencisiyim sanırım.Nedenmi sanırım çünkü belirsizlik var.Sanırım yeni bir yasa çıkmış.Bu yasayla yeni düzenlemelere gidilmiş.Ama uygulamaya geçilmişmi bilmiyorum.Ben açıköğretim lisesinin 2.dönemine kayıt yaptırdım.Alanımı değiştiriyorum sözele geçiyorum.Ama bu yasa belirsiz olduğu için bu sene sınava sözel mezunu olarakmı yoksa ea mezunu olarakmı gireceğim henüz belli değilmiş ordaki yetkilinin dediğine göre.Bu konuda bilgisi olan varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bildiğim kadarıyla o düzenleme yalan oldu tepki alınca.. ama gene de bi araştır sözel girmekse eğer niyetin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Valla ben de iptal edildi diye duydum kardeşim:( kesin bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 danıştay tamamen durdurdu kararı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar