BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 buraya mesajı bir türlü atamadım ya =) hata veriyor sürekli :P bende kendi sitemden buraya gönderiyorum. http://www.mmoturk.com/forums.php?m=posts&p=802#802 bilgiyi buradan alabilirsiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 sdfsdf senin verdiğin bra mış.Ingilizcede o. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 14:09 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 :/ tamam erutan sakin ol bide düzgün yazabilsen. İngilizce oyunu paralı olduğunu biliyorum. Brazilyada beleş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 LAn bellow artizlik yapma.ben level 39 da paralı yazmıstım O ingilizcede dedim sdf yüce şahız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar