BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 www.sonkehanet.com Oyun daha betada ama güzel gözüküyor. Sistem yerine oturduğunda zevkli bir oyun olacağı kesin. Oyunu yapanlar türk arkadaşlarımız. oyun web based strategy game . Oyun ortaçağda geçiyor. Zevkli kısım olarak onun dışında şu anda öle geniş bir guide yazamıyacağım :P Çünkü betada hala oyun. Zaten girdiğiniz de çabuk çözersiniz türkçe olduğu için. Bu arada benim bulmam zor olmuştu. Şehir bilgileri vs. yukarda belli olmuyor pek. yukarı bakın biraz görürsünüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 güzel bişeye benziyo ah bide adminler onaylasa şu benim bilgileri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ee sorması biraz ayıp olacak ama oyuna giriş bölüme tıklıorum gene aynı sayfa kayıta tıklıorum gne aynı sayfa bi tek hostun sayfası açılıyo baska bi yerden gizli girişi filan mı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 uok ilk önce sağ altta mailni ve adını yazıyosun sonra adminler onayladıktan sonra aktivasyona girip kayıt yapıyosun şuan BEtada oldugu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ben bu oyunu yapan stafftan birini tanıyorum... betasınada bir zamanlar kayıt olmuştum ama hala cevap gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 güzel bişiye benziyor, hadi bakalım verdik maili inş. aktive ederler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 güzle bişey ama çok şey eksik hata çıkıp duruyo daha oyunu çözemedim desem yeridir çok karışık ve göze hitap etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar