Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 dun aksam ailk defa kendim surucu koltugunda [selesinde] ciktim yola ataturk caddesinden cikicam e5 e ordan carrefour a gidicem yaklasik 1km yol.. 3 tane kavsak var tam 4 kere hayati tehlike gecirdim, 2 sinde taksici birinde kamyon digerinde bi tarafina bisey yaptimin bmw si carpiyordu tek guzel yani var 120 ile falan kapanmis giderkene siz biraz daha saygili davraniyolar solunda solundan yardirip geciyorsunuz, ama kesinlikle tehlikesini anladim hele hele arkamda ankaradan gelmis bi arkadasim vardi adam agliyodu :) sizin trafik devamli boylemi falan diye soruyodu neyse son olarak sloganimiz aranizdan gecmek degil aranizda olmak istiyoruz :) motorda tasittir saygi gosteriniz duyarli olunuz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 motor kullananları trafikte sevmiyorlar.yapılması gereken şey ise motoru araç statüsüne sokmak,yani mesela ışıklarda bekleniyorsa bizde motorla ,normal araba gibi şeridin bir bölümünde beklemeliyiz,hernekadar araba kadar yer kaplamıyorsakta..o zaman saygı gösterirler,yoksa aradan geçip bisiklet gibi kullanırsak zaten iyice millet delleniyo.Bana herif baston kilitle saldırmıştı gerizekalı,trafikte önüne geçip yolu kestim diye ,ama yaşlıydı hoş görmek lazım...ist trafiğinde genede arabadır en iyisi[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 saygı görmek onunden cekilinmesini istiyorsan aliyorsun bir jeep (tercihen g.cherokee zaten motor sesinden sonra cüssenide görünce cekiliyorlar cekilmezlerse yapisiyorsun tampona o zaman kaçacak delik ariyorlar.)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Kendini normal arabaymış gibi yolun kendi şeridinden git. Yani çakallık yapıp milletin sağından solundan geçersen göremezler, görselerde geç olabilir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar