nameless Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 fark etmeden 10 kişi çıktığım maçta altınova'yı 4-0 yendim deplasmanda, mutluyum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 nameless, yarın seni yenmem artık ölüm kalım oldu benim için. son maçıma kaldı ligin sonundan kurtulmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 gecmis olsun trasty =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Ve arkadaşlar bitirdik ligimizi herkese çok çok teşekkürler 1. Hörü'yü tebrik Ediyorum Aynı şekilde 2. Antalyayıda 3. Bahcelievler oldu ki bu genel olarak denk olan takımlarımız arasından sıyrılıp 3. olan arkadaş.. Tebrikler 4. Prekazi : Yaşadığımız 4. lük mücadelesi için teşekkürler 5. Göztepe : Puanlarımız aynı fakat Averajla yırttın hadi :) 6. Trasty : 7. Istanbul Tomahawks : Antalyayla oynadığı maçı kazanarak sürpriz bi şekilde 7. oldu (Fistan maç verdi gibime geldi :) ) 8. Brotherhood : açıkçası seni bu sırada görüceğimi düşünmüodum. 9 Myth Busters : Sen beni yakan adamsın.. O kalecin .. Maç boyunca üstün olduğum durumda beni 1-0 yendin ve beni 4. lükten ettin o maçı alsaydın şu an 4. ydüm bilmem farkındamısın :) 10. London Ravens : Ve Hemen hemen eşit gördüğüm furyanın son takımı .. Tebrikler bu arada 4. lük mücadelesi gerçekten hoştu.. Ve kazanan Prekazi oldu.. 4. Prekazi 48 5. Göztepe 47 6. Trasty 47 şeklinde bitirdik.. Hala içimde büyük bir uktedir dünkü Myth Busters maçı ah hocam yaktın beni .. Sen değil kalecin yaktı :) Tekrar tekrar hepinize teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 valla İstanbul Tomahawks bana sürpriz yaptı. 11 kişi çıktıgım maçta 2. dk da forvetim sakatlanınca 1-0 yenildik. tebrikler. güzel bi lig oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 said: aquila pati § 17 Mart 2006, Cuma - 00:42 -------------------------------------------------------------------------------- arkadasim boyle forumda atip tutma, ligin sonunda gorucez kim biliyo kim bilmiyo... lig sonuncusuna sevgilerle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Guzel bir lig oldu herkese tebrikler.Gayet basarili giderken son 10 macin 8 ini kaybedip birindede berabere kalinca 10. sirada bitirebildim.Pati 2 de aynisi olmustu.Sebebini bulabilirsem sonraki turnuvalarda daha basarili olacagimi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 4 ne zaman başlıcaksa haber verin 3 e giremedik zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bu lig sezonu bitsin sonra başlayalım 3'e. yeni transferler alt yapılar vs. gelsin diye diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 zevkliydi baya paticik cup 3 ilk 3 u tebrik ederim . son siralarda baya bi cekisme vardi son macimi yenip son 3 ten kurtuldugum icin ayri bir mutluluk icndeyim :P [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 15:57 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 2. sezon bitecek nerdeyse ben hala transfer yapmadım ama liderim. 600 bin euro param var. gelecek sezon ne yapmam lazım tek transfer mi yoksa bi kac tane gelişimini tamamlamış tecrübeli oyuncu mu alayım. bi kac kez transfer girişiminde bulundum ama cok beceriksizim ya zor geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 kaçıncı lige yükseleceğini söylersen sana yanıt verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 4. lige kadar hiç transfer yapmadıysan.. 3 Tane yabancı al bu ücretlerden bi kombinasyon yapıp.. Yabancı limitini doldur ama kaliteli adamlar olsun elinden geldiğince.. sezon içinde yavaş yavaş türk oyuncularını geliştirirsin transferlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Bende yeni başladım oyuna.Bugun öğrenmeye başladım takımın ismi Siirt'ti Extern olarak değiştirdim :) kullancı adım khalad yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Valla ben geçmişte yaptığım biçok hataya yanıyorum.. 100 EU altındaki adamları elinden geldiğince cabuk çıkar elinden.. Yabancı transferlerini sağlıklı olarak yap sezon bitince alt yapılarını çıkar şimdiden geliştirmeye başla.. Başarı kendiliğinden gelir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 acaip mutlu oldum 4. olduğum için. iyi ki form olayım bozulmuş çünkü gerçekten heyecanlı oldu mücadele :p. bir dahakinde daha güzel olmasını diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Göztepe yaşadımı bilmem ama cidden senin form bozukluğun benim kadromun dağılması 4. lükteki aday rakip sayısını 5 e fln çıkarmıştı.. ama burdan hodri meydan .. pati 4 te 3. yüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Saol trasty su an 650 küsür bi param var. 3 yabancı alıcam ama bu parayla sağlam yabancı bulmak da biraz zor 3 tane. yaşı 30 un üzerinde bulabilirsem ancak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yok ya bulursun zaten 30 yaş üstü adam al onlardan tecrube açısından daha ii verim alırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 oyuncuyu satın aldıgım kesinlestikten sonra kadrodan birini mutlaka yollamam mı gerekiyor. Isewin Vos (3461052) bu adam işe yarar mı mesela 35 yaşında ama sezon sonunda emekli olmuyo. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 19:55 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 lig maçında girdiğim 23 gol pozisyonunun 2sini gole çevirebilmişim, kalemdeki 9 gol pozisyonun 4'ü gol olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Toggie,bence o oyuncuyu almamalısın.Bir kere çok yaşlı ve en fazla bir sezon oynar.İkincisi oyuncu özelliklerini kaybetmeye başlamıştır.Sezon içerisinde top kaybedebilir.Ve en sonuncusu fiyatı 200 bin euoronun üstünde yani pahalı bence. Sen ne tür oyuncu arıyorsun şöyle bir anlat.Belki sana uygun oyuncu bulabilirim.Bende bu aralr transfer yapmayı düşünüyorum.Piyasayı takip etmekteyim. Defans için:4641159 Orta saha:8329396,5707076,2880603 Forvet için:3190584,4342762 nolu oyunculara bak.200-300 bin euro arasında olur bu oyuncular.Bunlar olmazsa yine bu tarzda oyuncular aramalısın.Umarım yardımcı olabilmişimdir. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 20:29 tarihinde, lucretia85 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kaliteli bir takımım var 3uncu lige cıkmak üzereyim.. patiliglerde hiç mücadele etmedim.. Ama bir sonrakinde mücadele etmek isterim.. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 lucr. eyw. bakıyorum simdi hepsine Mariusz Mirowski (4342762) Emil Forssberg (2880603) Magnus Vik (4641159) bu üçüne yolladım teklif son günü bekliyorum artık :) [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 22:46 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar