Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 vatana millete hayırlı olsun.adam bende kaldı. 1.9m e mz tarihimin en büyük transferini aynı zamanda en büyük hatasını yaptım gibi bişey.bırakıyorum ben oyunu bu hatamın üstüne yaşayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @perfi; dostluk ligi maçları formu olumsuz yönde etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 gecmis olsun . dayaniklilik , pas ve zeka kac peki ? [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 18:40 tarihinde, Soulless tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 pas olup olmaması önemli değil 2. bi forvetim yok zaten :) tek forvet oynuyorum. bide pas olunca sapıtıyor futbolcu.karşı karşıya kalınca şut yerine simulator pas çıkartabiliyor ehehe.o bakımdan tam istediğim bi futbolcu.zaten polonya super ligindeki bi adamın elinden geçmiş :) tabi onu 9 şut idare etmemiştir. tek üzüntüm hızının tıkalı olabileceği.tıkalı olmasa bile benim işimi baya bi görecek ama nedense bi burukluk var içimde.paramın gitmesinden dolayı olabilir :) neyse yine biriktiririm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oleeey fistana 2 gol attim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 gol atmayı düşünürken gol yememeyi unuttuk tabi.defans biranda forvetime oranla çok kötü bi konuma düştü. ama cukurca hakkaten cok can yakar bu ligde ben size söliyim :) bide şu defansını biraz yakınlaştırsa daha bi süper olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @ fistan formu olumsuz yonde etkilemiyo demissinde hazirlik maci yine 4 tane yapicaz sanirim , paticik ligindeki maclar form a etki etmiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya yeterince açık aslında :) dostluk liglerinde oynanan maçlar formu olumsuz yönde etkilemiyor! o kadar. bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 [spo id=2155136][/spo] bu teknik adama 5000 vermeyi planliyorum , fazla midir ? [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 19:56 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 çok ihtiyacın varsa 5000 uygun.bende aynından var 3700 e çalışıyodu ama eskidendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 büyük derbi yarın!1!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 fistan fena degilmis o golcu.gerci 1.9 milyon etmez ama is yapar enazindan.hangi yabancini sattin bunu almak icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kim berglund'u sattım işte :p iyi oldu iyi. ilerdeki forvetimi orta sahaya çekicem bunu tek forvet yardırsın artık napalım.yeter bana 2. ligde bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 said: ya yeter ama bu oyun benimm sabrımı denemeye falanmı çalışıyo ? trasty yahya tekinsoy (54, 57) altınova spor klubü simsek cerme (76, 91) şimşeğime laf yok. :p 5. ligdeyim ama gururluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 son haftalarda ligde aldigin kotu sonuclar yuzunden boyle apar topar golcu aldin degilmi , 5 puan cok degil bu golcu seni gene zirve yarisina sokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu altyapı oyuncularının forvetmi,orta sahamı,defansmı olacağına nasıl karar vereceğiz?şimdilik hız ve dayanıklılık çalıştırıyorum veletleri. karar veremedim bir türlü ne çalıştıracağıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @soulless; evet.bi anlamda mecbur kaldım. sağ-sol ayak işlevi kazandı yeni simulatörle.çok pozisyona girsem bile sağa koydugum forvetim gol atamıyordu.sola koysam bu kez kanattaki adamım solak o işe yaramıyordu. orta sahamdaki yabancıyı satıp ileriye sağ ayaklı bu adamı aldım. sol kanattaki oyuncum bu sayede işine devam edecek. ilerdeki golcümde orta sahanın soluna sattıgım adamın yerine geçecek.belki orta sahada harcanacak sven blom ama ordada yeterli kabiliyeti var(8 şut,8pas) bakalım yine zirve yarışına girebilecekmiyim. 2. ligde takım çok iyi olsa bile bazen taktiklerle kötü bi duruma düşebiliyorsunuz.bi bakıma zevkli aslında. [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 21:39 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @lucretia85; ben çok kısa boyluları forvet, çok uzun boyluları defans, orta boyluları orta saha yaptım.başarılı oldum.hepsini sattım.3 milyon kazandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 birde encok kaleciler para ediyor.karar veremezseniz 2-3 tane altyapiyi kalecilik icin yetistirin.ama kalecilik yetenegi digerkilerden cabuk maxlaniyor sanirim.yani risk/kazanc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 2 sezondur adama kalecilik calistiriorum artmadi tam dayaklik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 olle østman (24599150) yabancı oyuncumu satışa çıkardım yaşı 18 hız 3 paslaşma 8 top kontrol 4 50.000 euro dan koydum danimarkalı kendisi yabancı oyuncu arayanlar bakabilir dilerlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aynı şekilde yerli forvet isteyenler için.. nebi seha (32969266) değer: 200 731 eur maaş: 2 720 eur hız 4 dayanıklılık 2 paslaşma 4 şut çekme 6 (tıkalı değil 7 için çalışmakta yaklaşık 1 aydır) top kontrol 2 top çalma 2 50.000 euro dan satıştadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tikali olayi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 antreman yapsa bile daha fazla gelişememesi oyuncunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hadi bakalim bende , as takim haricindeki tum oyunculari 0 euro dan satiliga koyuyorum . sizin ilginizi dahi cekmez o oyuncular o yuzden yazmiyorum id lerini :)) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar