Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ninja

ForgottenRealms

Öne çıkan mesajlar

Yorum yazıyoruz çünkü guild topiğinde veya server topiğinde değil ortaya açılmış ayrıca bütün teamdekiler guild üyeleri değil ve baştan böyle konuşulmadı denildiği için yorum yazıyoruz. Baştan xxx düşerse ben needlicem siz G diyin denmiş ise tabi ki gereksiz bir yazı ama denmemiş sorun o işte.
Sosyal ağlarda paylaş

konuya nokta koymak istiyorum.. hatta mod arkadaşlardan artık bu topigi kilitlemelerini rica ediyorum.

guild dışından hatta server dışından olayla alakası olmayan kulaktan dolma bilgilerle yorum yapan arkadaşlar kendilerine başka bir eğlence bulsunlar.

konu bizim aramızda çoktan kapanmıştır. insanlar hata yapabilirler, kaldıki burası oyun platformu bu kadar büyütülücek birşey yok. guild kendi içinde gerekeni yapmıştır.

3. şahıslar lütfen abuk sabuk yorumlarla guild adını ağızlarını almaya cüret etmesinler. kedi-mundar olayına gelmesin olay.

mod arkadaşlar lütfen bu amacını aşmış topiği kitleyelim.

Aquadiss
Proud Member of MT
Sosyal ağlarda paylaş

istersen sana bi cumhuriyet versinler :) forum arkadaşım burası isteyen istediğini yazar kaldıramadığına göre adam haklı sayın guild bilmemne :) ki bende uyuz olurum para kazanmak için "need deme bizde istiyoz" diyenlere adam quest başlatacak sen tut mor diye greed attır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...