Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gri

Quibble

Öne çıkan mesajlar

Dakikalarin saniyelerden olustugunun farkina vardigim o sayili anlardan birindeyim .Ve yine bekliyorum saniyelerin anlam kazanmasini , ayni onlarin bekledigi gibi benim onlara anlam vermemi..

Imkansizliklarla degil bu sefer gerceklerle savasiyorum.Gerceklerin beni tokatlamasina izin veriyorum ve artik yuzum kizardi.

Pismanliklarimin yapmadigim ,kacirdigim seylerden olduklarini soylerlerken yerden yere vurdular beni.Gercekleri kacirdigimi anlatirken basaramadiklarim icin aglattilar beni.Kizarmis yuzumden akan gozyaslarim suratimi yakarken farkina vardim acinin, gercekti.Basardiklarim kadar , basarmadiklarim da gercekti.Gomdugum her parcam , sakladigim her dusuncem , agladigim her askim, guldugum her anim kadar gercekti.

Bir sekilde basarmistim kafamin icinde saklamayi, ama disari cikmak istedikleri her firsatta gozyaslarimi kullandilar ve ciktilar..Zorladiklari her hucrem agriyor ve aciyor artik.Amacini ve inancini kaybetmis bir sefil rolunu oynamaya ne kadar devam etmem gerektigini soyleyen , rutin hayat duzenimin ve gereksiz, sacma, anlamsiz yorumlarin sahibi "ben" gerceklerin farkina varirken, duslerimin hayatin sadece arka rafta kalmis ve bir daha satilamayacak olan mallari olduguna inandiriyorum kendimi.Ben ne kadar istemesemde yapmam gereken seylerin varligina inandiriyorum artik kendimi.Kendi beynimi yikarken ruyalarimla mutlu olduguma inandirmistim kendimi, belkide gri ye inanmistim.Simdi farkina variyorum insanlarin basarisizliklari saklamak icin siyaha ihytiyaclari oldugunun ve beyaza , temiz gozukmek icin , onunde durmak icin.. Benim gibi gri ye inananlarin ortada kaldigi bir dunyanin butun gucuyle beni denizlerde bogmasi, ateslerde yakmasi, en derin kesikler atmasi uyandirdi artik beni, gri yokmus gercektende.

Hala anlam veremedigim dakikalar aglasin artik benim icin, bir sayfa aglasinlar benim icin , beyaz bos bir sayfa . Birazda siyahla yazmayi denemek icin, on raflarda hayatimi satmak, siyahin arkasinda beyaza bogulmak icin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...