unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 evet 13 şubat SAPLAR gününe de az kaldı...şöyle yamacıma gelsin saplar....(bir ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 12 subat'ı da ben acsam mı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yok 13 şubat saplar günü diye biliyorum ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ikiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bende gururlu bir sap üyesiyim. SAP = Sİngle And Proud unutmayın ki saplık yanlız oturmak değildir. Saplık kendine en uygun aşkı beklemek herkesle çıkmamaktır. Bu yuzdende kendine en uygun kişiyi bulncada sap olmaya devam edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 "SAP"lık bir yaşam tarzıdır her zaman bu günü sevmişimdir :) Hatta şöyle birşey yapalım İstanbul'lu saplar 13 Şubat'ta Dem'de toplanalım Dünya Saplar gününde sap sapa eğlenelim ne dersiniz? [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 19:03 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 eski bi sap olarak size saygı duyuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ebeler Gününe de az kaldi.. ayin bilmem kacinda . (söylemem simdi. cok ayip!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hiii ne dediii!11 sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=171487&syf=son Hede hödö şeysi buluşma ilgilenene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 15 Şubat değil miydi saplar günü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 saplar günü 15 şubat.13 şubat eşcinseller günü.değilsede ilan ettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 valla ben 13 diye biliyorum..15mi yoksa amanın :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 UNACCCC!!!!!!!!! eşcinselmisin nabıyosun? benidemi alet ediyosun pis amaçlarına hiç yakıştıramadım walla :@ neyse 15 ini kutlarız bizde nabalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 khalad sen nie sap kalıyosun bi ton seçenegi reddedip:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Karıştırma orasını yada msnden anlatırım.Bu arada saplar günü 13 şubat olsun diye bir yazı geçmiş hürriyette hemen aktarıyım; http://www.hurriyetim.com.tr/haberler/0,,sid~436@tarih~2005-02-12-m,00.asp [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 20:57 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 vay be paticik dünya tarihine geçmiş haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 13 Şubat da Dünya Saplar Günü olsun Kısa süre önce sevgilisi Lál Dedeoğlu’ndan ayrılan Cem Yılmaz, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ne yapacağıyla ilgili soruya, ‘Ben Sevgililer Günü’nü 13 Şubat’ta kutlayacağım. 13 Şubat Dünya Saplar Günü. Dünyada ve Türkiye’de ilk kez kutlanacak. 14 Şubat’ta da sahnede olacağım’ diye cevap verdi. Kar yağışına rağmen BKM’de dolu salona oynayan Yılmaz, ‘Mizah dünyasında ilk defa zincirle oynayan komedyen benim. Kapalı gişe oynuyorum’ dedi. Daha önce 00.15’te bitirdiği gösterisini, 23.15’te bitirmeye başlayan Yılmaz, ‘Seyirciyi gece tarifesine bırakmamaya çalışıyoruz. Müşteriyi bu karlı günde düşünmek lazım’ şeklinde konuştu [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 21:25 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 saplar gününde herkesi organize olmaya davet ediyoruum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ehu über fikir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 15 subat tı ya sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Yaw 13 şubat umut var olayı, 14 şubat sevgililer günü, 15 şubat ise saplar günü değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 13ünde bi yerde buluşalım patiler eylem fln yapalım bi yerlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 eylem rulz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Zaten buluşmada kızlı erkekli bütün saplar olcak saplıktan kurtulursunuz işte.. SaP rule ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar