Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

13 şubata da az kaldı....

unac

Öne çıkan mesajlar

"SAP"lık bir yaşam tarzıdır her zaman bu günü sevmişimdir :) Hatta şöyle birşey yapalım İstanbul'lu saplar 13 Şubat'ta Dem'de toplanalım Dünya Saplar gününde sap sapa eğlenelim ne dersiniz?

[ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 19:03 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Karıştırma orasını yada msnden anlatırım.Bu arada saplar günü 13 şubat olsun diye bir yazı geçmiş hürriyette hemen aktarıyım;

http://www.hurriyetim.com.tr/haberler/0,,sid~436@tarih~2005-02-12-m,00.asp

[ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 20:57 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

13 Şubat da Dünya Saplar Günü olsun
Kısa süre önce sevgilisi Lál Dedeoğlu’ndan ayrılan Cem Yılmaz, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ne yapacağıyla ilgili soruya, ‘Ben Sevgililer Günü’nü 13 Şubat’ta kutlayacağım. 13 Şubat Dünya Saplar Günü. Dünyada ve Türkiye’de ilk kez kutlanacak. 14 Şubat’ta da sahnede olacağım’ diye cevap verdi.

Kar yağışına rağmen BKM’de dolu salona oynayan Yılmaz, ‘Mizah dünyasında ilk defa zincirle oynayan komedyen benim. Kapalı gişe oynuyorum’ dedi. Daha önce 00.15’te bitirdiği gösterisini, 23.15’te bitirmeye başlayan Yılmaz, ‘Seyirciyi gece tarifesine bırakmamaya çalışıyoruz. Müşteriyi bu karlı günde düşünmek lazım’ şeklinde konuştu

[ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 21:25 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...