duende Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 herseyin yalanci oldugunu bilerek sevmekti sevismekti... ucuz sampuan belkide sabun kokuyordu o saçlar ama pahali birsey olmadigi belliydi anlasiliyordu pahali sampuanlar kokuya daha çok önem verirlerdi ve asla keskin bi kokusu olmazdi onlarin koku güzel olsa bile insanin ruhunu oksamaliydi koku hafif olmaliydi... o kokuydu beni uyaran "uyan gerçek hayattasin!!!" kokuyu aliyordum tamam bunu farkettigim an gerçek hayattaki gibi düsünmeye basladim ve çok sık yaptigim seyi tekrarladim tiksindim kendimden roldü bu yaptigim oda biliyordu bunu bende onun yaptigida roldü bende biliyordum bunu oda... uzaktan hersey neden daha güzel sevenleri izlemek sevisenleri izlemek onlara özenmek sevmekten yada sevismekten çok daha güzel... belki sadece iyi yanlarini görüyorum ozaman yada yasak elma haline geldikleri için ama özendigim seyin içinde bulunmayi sevmedim ben... "kaçan kovalanir" derdi tikiler benimde yasadigim buydu belki bu hayati kovaladim yakalayinca sevmedim ben kaçtim ama neden??? Kaçtigim hayat pesimdeydi artik görevlerimi yerine getirmek zorundaydim rol yapmaliydim rol yaptigini anlamiyomus gibi 2. bir rol daha yapmaliydim... bu hayati gerçekten sevmedim ben... [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 03:30 tarihinde, duende tarafından güncellenmiştir]
Villians Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Aslinda bazen fazla takmamak gerekiyor sanırım.. yazı güzel anlatmını beğendim... devam et yazmaya ve oku:D
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 güzel olmuş ta bunalım da falan değilsindir heralde:P
duende Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 anlamadim söylemek istedigini
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yaşadığı hayatı sevmiyen ama bu hayatın şartlarını zorunlu olarak yerine getiren birini anlatmışsın bana göre.böyle bi insan ya bunalımdadır yada daha kötüsü intihar etmesine çok az kalmıştır çünkü bi insanı hayata bağlıyan en sağlam ip umut tur, umudunu kaybetmiş biri kendine ve yaşama olan inancını kaybeder. belki bu yazının sonu buraya kadar gelmeyebilir ama benim düşüncem bu. bu arada anlatımını ve yazış tarzınıda çok beğendim
duende Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 tesekkürler yazida kendimi anlatmadim o durumdaki bi insani anlattim (hatta sevgilim görünce direk msj atti bana) melankoliye gelince gün içerisinde yasadiklarim dinlediklerim ve içtiklerime göre degisiyor (fazla kafein=melankoli neden bende bilmiyorum) ama melankoliyi sevdigim için bol miktarda kafein alip bana kötü gelicek sarkilar dinliyorum sanirim içimdeki atesi baskasinin sorunlariyla dile getirip bosalttim
ivy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 güzel olmuş can.. bian bende iyice melankoliye sardın sandım. ben beğendim ama yorumu yazıdan anlayanlara bırakmak lazım
Öne çıkan mesajlar