Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavsan aldim heleloy

duende

Öne çıkan mesajlar

bi arkimin önce bi tavsan sonrada hamster alip ikisinie beraber bakamiyacagina karar vermesiyle gelisti hersey bu karari aldiktan sonra ben laf olsun diye aa bende bi tavsan alicam dedikten sonra bana verme karari aldi ve onun pepe benimde sarikiz dedigim tavsan artik benim bi ara bir resmini koyarim 1 yasinda bile olmayan cok cok tatli bir kiz cok seviyorum bu arada ilk hayvanim az cok akil verirseniz sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

bi kre kesinlikle etrafta kğıt bilet vs vs bırakma...benim kapadokya biletimi yemişti benim tavşan...parça parça kutusunda bulduk... sonra arasıra gel sev..sora deli oluo inat için sen rahat rahat uzanmışken kanapede gelip üstüne kaka yapıo(yaşandı)

rahatına düşkün hayvanlar çok mıncırılmasın.. o kadar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
yaşadığı bir kafes veya bir alan olsa gerek. o alanın içinde gerekli yem veya marul,havuç gibi şeyleri barındırırsanız hayvan acıktıkça gelip yiyecektir. tabiki suda koyamanız gerekiyor. özel sulukları var, en fazla 1 hafta susuz yaşıyabiliyorlar. fakat çok fazla sulu gıdalarla beslenirse ishal olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

tavsanı kafesinden kaçırmada ne yaparsan yap.

o yaramazlar dogası geregi ne bulursa dişlerini bilemek için kullanacaktır. mobilyaların ince oyulmuş işlemeleri ve tahta sandalyelerin bacakalrıda çoktan secmeli olarak ilk gördükleri hedef olur. ailen ile başın derde girer.

bunun dışında, böyle burunlarını oynata oynata bi hareketleri varki seyretmeye doyum olmaz.

ps: resim isteriz ;)
Sosyal ağlarda paylaş

evt doyma hisleri yok hhabire yiyolar.ben gunde 3 ogun besliodumm gayet iyiydii.yalnız hayvanı kutu kafes benzeri biyere kapamamanı tavsiye ediorum siddetletabi bu mumkunse..kucuk bir klube yap(kartondan fln) orayı yuva belliyorlar zaten kısa zamanda;ama zorla bi yere kapatıcan ters etki yaratıo,surekli kacıolar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...