biko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Ne vardı sanki bu güzel pazar sabahı yanımda olsan İmkansız mıydı çayımı koyan olman Ne vardı sanki ayrılmasaydık Ve sen başka kollarda bulmasaydın mutluluğu Ben de haksızım Hiç savaşmadım senin için Ne desen haklısın Dememi bekliyosan yanılıyosun Nasıl savaşabilirdim ya da neiçin Sana bunu nasıl yapabilirdim Senin benden çok uzaklarda bulduğun mutluluğu nasıl alabilirdim elinden Bilirsin hep söylerdim sana Benim için en önemli olan senin mutluluğun Ben o kadar mutlu olmasam da olur Aslında her zaman böyle perişan değilim Sadece pazarları böyleyim Biraz daha yorgun Ziyadesiyle kırgın Ve bi o kadar suskun Sana şarkılar gönderiyorum radyolardan İçinde ne senin adın var ne de benim Açıyorum telefonu Sevdanın değerini bilmeyenlere gönderirseniz çok mutlu olurum diyorum Ama aslında hiç de mutlu olmuyorum Olamıyorum Sensiz hiç bi şeyden tat alamıyorum Hani bi yazar vardı Kitaplarını okuduğumuz Hayran olduğumuz Artık o bile tat vermiyor Haklıymış aslında aşk köpeklikmiş Orda pazarlar nasıl peki Satılan her canın bir alıcısı var mı? Neyse ben bi çay daha alayım… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ne kadar çok aşk konulu şiir var buralarda yaw.Birazda ihanet ihtiras yalan ... olsun.hadi mutluluu geçtim ondan bişi çıkmıo.ama bu kadar aşıı bu ülke kaldırmaz.yani o kadar kıza bu kadar erkek bu kadar erkee kız yok işte.kızlar n kişi ise erkekler hep n+100... .buda ilişki kurmadaki dengesizlikleri ortaya koyuyo bence.sayısal deer tam olarak böle olmasada böle işte.ve hep +100... kısımda olmak isana koyuyo işte... bu mevzuu şu sözü hatırlatıo bana " aramakla bulunmaz fakat bulanlar arayanlardır. " tavuuda yumurtayıda öldüren bi söz.potansiyel sevgilinin yanında söylendiinde ise potansiyel ilişkiyi öldürebilen... nice mutlu n lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yorum yok mu yorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 duygulu olmuş gayet, yalnız bi derinlik yok. düz olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 güzel olmuş ama sanki kafiyeli yapmaya kasmışım gibi gördüm ben ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar