Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Klasör ve geri dönüşüm kutularının simgeleri falan eski windows görünümündeki gibi olmuş her şey değişmiş bunu nasıl düzeltebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 masaüstünde sağ tık özellikler görünüm simgeler olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 özelliklere tıkladım öyle birşey bulamadım ama temaları falan tekrar deiştirdim masaüstünü özelleştirden simgeleri tekrar değiştirdim birtürlü olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 TweakUI diye bir program yüklü benim bilgisayarda onda "Fix Desktop Icons" gibi bir olay var ama hiç denemedim. sen yükleyip denersen sonucunu bize de bildir :D [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 01:40 tarihinde, Ebemunk tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yav o programı da denedim ama simgeleri deiştirecek bişey yok ayrıca cd hard disk simgeleri falan da değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 fastreload aynlış yazmış masaüstünde sağ tık özellikler masaüstü masaüstünü özelleştir orda bilgisayarım fln varsayılanı yükle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 dediğini yapmıştım olmamıştı bi daha yaptım oldu valla ben de anlamadım :) sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar