Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Klasör ve geri dönüşüm kutularının simgeleri falan eski windows görünümündeki gibi olmuş her şey değişmiş bunu nasıl düzeltebilirim?
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 masaüstünde sağ tık özellikler görünüm simgeler olması lazım
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 özelliklere tıkladım öyle birşey bulamadım ama temaları falan tekrar deiştirdim masaüstünü özelleştirden simgeleri tekrar değiştirdim birtürlü olmadı
Ebemunk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 TweakUI diye bir program yüklü benim bilgisayarda onda "Fix Desktop Icons" gibi bir olay var ama hiç denemedim. sen yükleyip denersen sonucunu bize de bildir :D [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 01:40 tarihinde, Ebemunk tarafından güncellenmiştir]
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yav o programı da denedim ama simgeleri deiştirecek bişey yok ayrıca cd hard disk simgeleri falan da değişmiş.
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 fastreload aynlış yazmış masaüstünde sağ tık özellikler masaüstü masaüstünü özelleştir orda bilgisayarım fln varsayılanı yükle yap.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 dediğini yapmıştım olmamıştı bi daha yaptım oldu valla ben de anlamadım :) sağol.
Öne çıkan mesajlar