Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uslu bir kızım...ben

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bana dengeden söz etme ya da bunun gibi olmayacak şeylerden. Olmasını istemedim şeyler için uğraşmak zor hem de bunun için çok geç! Bilmiyordum gerçekten… bu yüzden anlatamadım sana neden olduklarımı. Tamam bencillik edip beklemiş olabilirim ama farkına varmam inan uzun sürmedi görüyorsun ya işte durduğum noktada sana karşı bir şeyler saçmalamaya başlamış ve olanlardan bahsetmeye çalışıyorum..
Yapamadım işte bak susacağım hatta arkanı dönmüş olsam bile. Görüyorsun bıraktım artık seni suçlamayı. Diretmeyeceğim de.. Belki de… Bunu susmam için yaptığını biliyorum ama artık o bile bana ama dudakların yada vücudunun herhangi bir uzvu bana uzak dursun onu her defasında kirleten ben oldum anlamsız inlemelerim ve sonu olmayan zevklerim ile..
Hayal kurduğum şeyleri al lütfen acı vermesinden filan değil olamaz dimi bu kadar basit onların sana ait olduğunu biliyorsun sen vardın ya o yüzden ben başkası ile paylaşamam ki beynimin daha fazla onlara zarar vermesini istemiyorum…
Hayalet sesler, hayalet duruşlar, hayalet konuşmalar
Hayalet biz…
Soluk almam yavaşladığında dur ve biraz bekle ve bak bana sadece bak her kıvrımı tekrar içine çekmeni istiyorum ruhunda hissetmeli tıpkı benim gibi..
En son korktuğumda çok fazla terlemiştim ve sen bana sımsıkı sarılmıştın, şimdi de korkuyorum ama bu sefer buz gibiyim…
Belki de oradan hiç çıkmamalıydım geçen zaman benim üstümden geçiyordu ama bak şimdi seninde üzerinde ve izin vermiyorsun… orada da bir hayat var bunu söyleme sırası şimdi bende yok sen diyeceksin ben hapis olmuş hayatları seçiyorum çünkü senin seçtiğin yolda bir kere seçtim ve git dediğin zamanda bile gitmedim istiyordun gitmemi çünkü bu seni haklı çıkaracaktı ve beni suçlayıp işte buda böyle olacak diyecektin…Şimdi bana tekrar bakıyorsun o kapı ile arandaki mesafeyi görebiliyorum bakışlarımı kaçırıp hiç aldırmamış gibi yapabilirim biliyorsun başarabildiklerim arasında…
Buda onlardan biri işte yine geliyor…histeriye gibi bu bak sözlerini dinlemeyeceğim anlamında değil şimdi..şimdi sadece öpmeni istiyorum ama durma sadece başla tamam mı ?
Durursan eğer hiç geçmeyecek almak istedim bu öpücükle sınırlı değil sıradan bir zevk de değil sen zaten bunu hissedebilirsin değil mi? Sana yalan söyleyip söylemediğimi. Bak şimdi daha iyi çünkü kaptırdım kendimi kanaması gerekiyordu anlıyor musun? Bunu sadece ben yönetmek istiyorum nereye gideceğini bu sefer kararlaştırmalıyım sana bıraktığımda da harika ama madem o mesafeyi görebiliyorum bunu da görebilirim…
( O gün ben her ne kadar kendimle seviştiğimi zannetsem de aslıdan seni yok saymış olduğunu beynimde canlandırmak için bir oyundu. Sadece ben yoktum sende yoktun. Ruhum başka bir alemde içe geçmişti ama bedenim beni kandıramadı çünkü seninleydi..sadece görmezden geldim)
Süt gibi beyaz aktı vücudumdan oysaki kan kırmızısı olsun isterdim ben..
Nefesim…
Bir gün ve o gece ve yine bir gün… Yok, evet bir gün… Beklememi istiyorsun ben bir saniyeyi bile beklemek istemiyorum ama sen bekle diyorsun
Uslu bir kız ol haydi bir şey kaybetmezsin…
Mesaj tarihi:
neden bilmiyorum ama okurken kendimi konustugun kisi gibi hissettim belki benzer seyler yasadigim içindir belki anlatimindan dolayi belkide benim empati yapma hastaligimdan dolayi...

çok güzel cümleler kullanarak süslemissin cümlelerin anlatim kabiliyeti kokuyor ve cok okudugun izlenimi uyandiriyor (ki gercek hayattada taniyorum villians çok okur)

ama cümleler birbirinden fazla kopuk anlamak için cümleleri tekrar okumak gerekiyor ve birbirleriyle baglanti kurabilmek için ugrasmak gerekiyor (belkide uykum geldi oyüzden baglanti kuramiyorum)....

ama güzel mi? güzel
Mesaj tarihi:
Düzeltmemişsin bak dilbilgisini gene..
İki kere dürtmek gerekiyormuş =)

Paragrtaf, birgül kullanımı, fazladan nokta kullanımıyla bölünen anlatım gibi hatalar var. Onlar düzelince sorun bitecek =)
Mesaj tarihi:
Bende bir anlayabilsem...sonuçta insanlar yazdıklarında özgürdürler.Yani uzunu kısalığı farketmemeli.Oku yorumunu yap iyi yada kötü..herşekilene kabulum. En azından okunmuştur...
Mesaj tarihi:
yazım hataları, dılbılgısı, noktalama cıdden eksık.daha dıkkat etmen dılegıyle.
gelelım olumlu yorumlara.gercekten bır seyler olmus ve yazmıs gıbısın.ciddi, derin seyler var.bıraz bır seyler anladım fakat kafamda net bır resım yok.
tekrar yazıp paylasırsan sevınırım.
Mesaj tarihi:
tesekkur ederim canım gerçkten okuduğun ve iyi kötu eleştirni kattığın için.umarım bundan sonraki yazımda daha iyi olabilceğim ve kesillıkle paylaşıcam.
tekrar teşekkür..
  • Yeni Oluştur...