eldiablo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 1 ayrı düşmüşüz aynı yolda, ben duvarın önünde, sen ardında. sen aşkın yolunda tüketmişin kendini,ben sevdanda yitik bir aşkı aramışım; ben duvarınm önünde, aşk ardında rastlamışım meçhul sevdalara failleri hep duvar ardında 2 yıkıldı duvar, buluştu aşıklar. ben mi göremedim seni, bilmem... baktı biri bana aniden, ama... ne gözleri sen ne de sözleri sen. şimdi yağmur yağıyor yıkıntılara, gözyaşlarım karışıyor damlalara. ağlıyorum ben günlerce, haykırırcasına duymuyorsun sen duvarın ardında bi yorum alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 kafiyelere kısıtlama kendini derim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 başka bir yorum yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 kafiyelere kısıtlama tavsiyesine katılıyorum, ayrıca derinlik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 İlk dörtlük: "sen aşkın yolunda tüketmişin kendini, ben sevdanda" Aradaki farkı anlayamadım, biraz daha açık anlatabilirsin. İkinci dörtlük: "rastlamışım meçhul sevdalara, failleri hep duvar ardında" Birincisi bir kişiye yazılmış bir şiir, ama birçok aşk söz konusu. İkincisi duvarın arkasındaki faillerle sevdalara rastlamak bu kadar kolaysa asıl kişi ile niçin buluşulamıyor? Üçüncü dörtlük: Oldukça güzel. Dördüncü dörtlük: Duvar ortadan kalktıktan ve buluşulduktan sonra yeniden duvar ortaya çıkıyor. Bu, gerçek duvar yıkıldıktan sonra karşıdaki kişiye, karşında olmasına rağmen ulaşamadığını belirten suni bir duvar ise, fikir çok güzel, ama daha açık anlatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 birinci dörtlük: orada aşkın yolunda derken başka başka aşklardan bahsediyor,benm ise sadece onun sevdasında.... ikinci dörtlük: orada bahsi geçen konu aşıklar yanımda fakat failleri duvarın ardında ben faillere değil benimle kalan aşıklara rastlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Tamam şimdi çok daha iyi anladım :) Çok güzel yazmışsın, son dörtlüğü de geliştirirsen çok daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 olucakk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar