-Nae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Arkadaşlar elimdeki wow cdlerimden 4. cd bozuldu haliyle wowu yukleyemiyorum Heryere baktım hic bir yerde CD bulamadım. (1 cd icin yeni kutu alınmaz heralde) Napacam ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Çakma alicaksin Zaten onemli olan kutudaki şifre... oyunu her turlu bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Oyunu bulamıyorum işte.... Kimse almıyor die kopyalamıolarmış artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Benim bi arkadaşımın 3.cd'si bozulmuştu,ben ona 3.cd'mi kopyalamıştım,kopyasını vermiştim. Bi arkadaşın varsa aynısını yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 neseki hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar