slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 sizce han gisini acayım benim gönlüm scout ta ama genede sorayım de dim diger önerilerde kabulumdür :D :D[hline]sl@yer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 stealther zewklı lvl laması zor buff bota ihtiyacı var pally güzel bodoz warrıor dııl chant ıvır zıvır var ama ikiside güzel ama senın tercihin tabi stealther çok sewerım ben mesela ama kışıye gore deişir[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ikiside boktan. sorc yada ice wiz takıl bence. yani biri pvede iyi (paladin) rvrde gurupsuz yaramaz, diğeri pvede gurup bulamaz rvrde gurup bulamaz solo olsa sb gazabına uğrar, yani boş işler bunlar :)[hline]Obscurd XpKillForTehWin 50th season ASq Paladin Cherisha Nolan 32nd season Nightmare, ASq Infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 necro ac bence rve'de en saglam chardir gozumun onunde 6 ki$ilik bi grup (clericsiz) ve bi necro wardi (necro solo) grup 1 mob kesip hp'lerini fulleyene kadar necro 5 tane mob kesti :-)[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wican Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Alb de zevk alacagin charlar minstrel veya sorc olabilir, ice wizardsan turkum gazina gelip araya giriyosun yatirsanda yatiyosun ama oynamaya bakiyo tabi :) genede deneye deneye zevk aldigin karakteri kendin bulursun[hline]Tirgathiel OsuranBoga ASq 50 wizard Zarmon ASq 50 cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 olay sadece mob kesmek değil necrolar da gruplarda aman aman aranan classlar değiller, hatta geçen günlerde necrolar isyan etmişler FG necro grubu yaparak aumu basmışlar ortada infial ve katliam yapmışlar :) bu bir ilkmiş.[hline]Qal 50 Armsman 7L3 Qalice 42 IceWiz 1L4 Margot 48 Theurg 3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Necrolar RVR de pek tercih edilmiyorlar çunku; Hemen hepsi PVE icin speclenmis oluyor, dolayisiyla RVR de mana transfer disinda cok da ise yaramiyolar (ki bu bence oldukca faydali), arti bazilari RVR de basarili olmak icin degil de bir kac realm point alip daha iyi farm yapmak icin RVR yapiyorlar Bence en buyuk dezavantajlari ise, petleri yuzunden spreadhealden heal olamamalari, onlari heal etmek icin ya peti targetliyacaksiniz ya da spread healden daha kotu olan group heal kullanacaksiniz. İki tercih de pek icacici degil bana göre[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek Wizard/Paladin/Cleric The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 önerileriz icin hepinize cok tesekür ederim saolun[hline]sl@yer :D ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 pally çok zayıf kalıyor artık minstrellle duellerde yenebiliyorum ice wizard çok hoş dmglar veriyor tamam theurgistte öyle ama belli bi şeyden sonra insan 1 shot kill olmaktan sıkılıyor sen dururken biri seni öldürüp görünür olmadan kaçıyor gıcık oluyorsun sorcun bi işe yaradığını kesinlikle düşünmüyorum diğer realmlarin main mezzerlarının hepsinde insta ae mezz insta mezz var sorcda bunlar yok minstrel veya bir air theurgist bir sorcun yokluğunu aratmaz mind shieldinde bir işe yaradığını görmedim daha sana tavsiyem sport class açman cleric minstrel pbt theurgist bu classlar (theurgist hariç ama onun grup üzerindeki 6sec lik pbt etkisi düşünülürse aynı gruba koyabiliriz)hem daha uzun yaşarlar hem oyunun kaderini etkilerler hee minstrelle oynuyorsanız aynı anda 2 song calmayı kaptınızmı iş bitiyor.[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Slayer karakterleri ne yapacağın ilk soru olmalı. Eğer necro açarsan kırmızı sololarsın hızlı bir şekilde rve nin en hızlı ve durmaksızın exp kasan karakteri(Alb) Lvl 50 bir necro 10saatlik played kasışlan lvl 1 adamı lvl 50 yapıyor bunun yanındada sadece 2kere ölüyorlar. Paladin sabah akşam grup bulabileceğin ama bunun yanında kanımca en ezik karakter tamam chantın var gruba yararlısında kendine bir faydan yok bir nevi pho grubunda ministirelin ps açıp yanda oturması gibi goruyorum.Rvr dede dmg veremediginden anca slam çekersin. Sana önereceğim class infil tamam comboları oynanışı zor ama en iyi karakter Alb da bide buffbotlan yarıtanrı oluyorsun.Scout zevkli gibi gözüküyor dışardan ama rvrde hiç oynamadım.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: BonePART, 27 August 2003 02:14 tarihinde demiş ki: hangi stealther olmayan class solo takılabiliyo ki +142985.. Sanki ice wiz acinca solo yapacak adam, lol.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 virus o lvl 50 necronun speclerini söylermisin ?[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wican Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Theurgist kas demissin , theurgist in ozelikle de pbt nin hic bi yarari yok rvr de artik , hib ler cogu buyucu ve casterlara pbt nin bi yarari yok , midler de cogu zerker sb oldugu icin pbt ye takilmiyolar , gene pbt nin bi yarari yok , pbt sadece df de ve lvl kasmada ise yarar gozukuyo su anda . zaten stealther a hic islemiyo , ayrica sorcerer yararsiz demissin , sorcerer mezlere karsi immune e yakin biliyorsun herhalde , en uzun mez de bile cok kisa sure kaliyolar reduction chantleri sayesinde , 10 15 saniye kadar , ayrica mezleri 1bucuk dakka suruyor. sorc en iyi mezer 3 realmdeki su anda uzunluk acisindan ve mez de kalma suresi acisindan .[hline]Tirgathiel OsuranBoga ASq 50 wizard Zarmon ASq 50 cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Tek kelimeyle reaver: Rulaz.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Bende mumkunse fikrimi solemek ısterım... Ben sana friar ac derım cok zevklı bı char her turlu grp bulur hem savassır hemde arada sırada grp da clerıc yoksa heal yabar oyunun tadını cıkarırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 buffbot gibi bir kavrama destek verip buffbotlu charlarla oyun anlayi$imin ve zevkimin icine ettiginiz icin te$ekkurler.Umarim bufflar radius based olur,gorurum sizi o zaman Ranger/exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: Wican, 27 August 2003 20:51 tarihinde demiş ki: Theurgist kas demissin , theurgist in ozelikle de pbt nin hic bi yarari yok rvr de artik , hib ler cogu buyucu ve casterlara pbt nin bi yarari yok , midler de cogu zerker sb oldugu icin pbt ye takilmiyolar , gene pbt nin bi yarari yok , pbt sadece df de ve lvl kasmada ise yarar gozukuyo su anda . zaten stealther a hic islemiyo , ayrica sorcerer yararsiz demissin , sorcerer mezlere karsi immune e yakin biliyorsun herhalde , en uzun mez de bile cok kisa sure kaliyolar reduction chantleri sayesinde , 10 15 saniye kadar , ayrica mezleri 1bucuk dakka suruyor. sorc en iyi mezer 3 realmdeki su anda uzunluk acisindan ve mez de kalma suresi acisindan .[hline]Tirgathiel OsuranBoga ASq 50 wizard Zarmon ASq 50 cleric birincisi alb classlarını çok iyi biliyorum merak etme 50 sorcda oynadım 50 pallyde ve benimde 50 theurgist 50 minstrel ve 46 clericim var pbtnin işe yarayıp yaramadığını bırak ben söyliyeyim istersen? bikere sb zerkerlar grupla dalmaz dalsa bile pbtye takılır çünkü pbt sadece backstabi penetrate edemiyor 6sn pbt çok uber birşey hele minstrelin 70 absorbuyla birlikte çok güçlü oluyor ikisi stack oluyor ilk dmgi yemiorsun 2.sindende 0-15 arası yiyorsun ayrıca sorc 3 realmdaki en iyi mezzer değil arkadaşım instant mezzi olmayan tek main mezzer 3 realmdada bardların ve healerların instant mezzi var ae hatta healerların stunıda var o mezz chanta gelince zaten herkeste determitantion 3+tüm resistler full kac san,ye mezz olucazki topu topu bide purge die bi olay var biliomusun bilmem onada gerek kalmıyor adam gördümü minstreller direk sos açar ne mezz olur ne stun grptan biri hiblerin çoğu büyücü filanda değil bi grupta bizi öldürenler genelde herolar oluyor cs ile vurdukları yüksek dmg ile. zaten ben burda roam grupları için bir örnek verdim hiç bi stealther 1.si roam grubuna dalmayi yemez 2. minst speed olduğu için yaklaşamaz bile bırak önüne geçmeyi pbt hayat kurtarır bunu unutma.[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 glat bence bos konusuyosun sorc 3 realmdaki en iyi mezzer bu bi gercek hib de veya mid te oynayan herkesde bunu kabul eder bence 1875 ten 400 radius lu mezz ustelik 1 dk hicte kucumsenicek gibi degil senin bahsettigin o instant mezzler bi isede yaramiyo bence su anda beni max 3 saniye falan mezzli tutuyo hatta o kadar kisaki bazen mezli oldugumu bile anlamiyorum sorclar her gruba gerekli sorcsuz alb grubu olmaz olsada roam yapamaz[hline]Gladric lvl 50 Mercenary rr6 - Kay Server Yettimgare lvl 50 Thane rr3 - Merlin Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bence sen bIrak Aalb i aLb aLb dediLer ayLarca ZZegnayLa LaLu Excaliburda zovaLLaaıLarIn anca 1 reLici mi ne var simdi gecen de gene acIdIk fuLL reaLmLari aLmadIk hehe yazIk ya hem en fazLA adam sahip oLup hem de bi işe yarayamiyorLar yaf waLLaa bi infiL sevdasIdIr gitti korkan adam sakLanIr taabe ultima dada boyLeydi hide kas babam kas hahaha Zegna okuyorsan yanakLarIndan operIm.[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 reaverda friarda rvrde solo dolaşabilir, en azından paladinden daha güvenli bir şekilde. stealther olmayan bir class yanlız takılamazmış, fgye karşı takılamaz tabi, ama 50 friarla amgden hib rvr dungeonuna ölmeden + 2sb yatirip gittim, paladinle ayni sblere 3 defa öldüm, bunu n'apicaz sayin çok bilgili uber daoc oyuncusu arkadaşlar? peeh herke$ çok biliyo canıım.[hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin Cherisha Nolan 35th season Nightmare, ASq Infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: Weretiger, 30 August 2003 16:32 tarihinde demiş ki: reaverda friarda rvrde solo dolaşabilir, en azından paladinden daha güvenli bir şekilde. stealther olmayan bir class yanlız takılamazmış, fgye karşı takılamaz tabi, ama 50 friarla amgden hib rvr dungeonuna ölmeden + 2sb yatirip gittim, paladinle ayni sblere 3 defa öldüm, bunu n'apicaz sayin çok bilgili uber daoc oyuncusu arkadaşlar? peeh herke$ çok biliyo canıım.[hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin Cherisha Nolan 35th season Nightmare, ASq Infiltrator bi sn burda bi paladinin mudahalesi girer.. ben rr5 paladinimle 1vs3 ns lerle kapisip 2 sini alip 3 yu yaraladim.. ki bunlarin biri rr3 biri 5 biri rr6 idi! ve yaklasin 1.5 rr sora(umarim yilbasina kadar gelicek) 3 unude yenecek duruma gelecek cunku ip! almayi planliyorum 2 instant heali olan bi paladi purgesi warsa mo blocking3, mo pair3 warsa onu yaritabilicek stealther gryby anasının karnından dogmamıştır derim[hline]Verba volent scripta manent. *Sözler uçar, yazılar kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar