Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2006 all-star starterları açıklandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Batı 'nin işi zor gibi gözüküyor ama WEST RLZ :D

Nash bence çoktandır all-star'i hak ediyordu geç geldi bu.

Mehmet giremeyecek gibi bir his var içimde.Ama kesinlikle hak ediyor bence...
Mesaj tarihi:
Doğru Mehmet hak ediyor.Camby'den fazla hak etmese de Yao'dan fazla hem de kat kat fazla hak ediyor.Bu internetten oylamaya bir daha Çin'liler katılmasın.Onlar yanlış yapıyo biz çekiyoz Yao'yu.
Mesaj tarihi:
A-R-E-S sana sonuna kadar katılıyorum.Şemsettin Baş bin basar Yao'ya.Ama bir yandan düşünün adam(yani Yao) All-Star'a bu sene giremeseydi ne biçim üzülürdü.Kendi sahasında All-Star maçı olacak ama o katılamayacak.O yüzden Çinlilere atmayalım suçu Çoğu Houston'lılar yaptı bunu.Yine de Çinlilerin bir parmağı war :D .
Mesaj tarihi:
Bence Alonzo Mourning'de alınsın tekrar :) 35 yaşında ama deli gibi blokluyor ve harika bir performans sergiliyor.Ama sanmam Shaq'in yedeği o olsun All-star'da :) Miami yeter ona
Mesaj tarihi:
Yao'nun şeçilmesin de en büyük etken reklam gelirleri olsa gerek.

Bana kalırsa Yao çok iyi bir basketçi değil.Kendini geliştiriyor ama tek avantajı boy bana kalırsa.

Adam Çin'de halk kahramanı ve Yao'nun All-Star olmadığını düşünsenize.En azından bir 100 milyon kişi izlese Yao'yu gene Avrupa'dan daha fazla gelir sağlayacak.
Mesaj tarihi:
DarkRider, güzel bir konuya değinmişsin.Hem zaten adam Houston'lı olduğu için oynamazsa şaşmamız gerek.Houston Batı'da çok kötü olmasına rağmen All-Star'da 2 oyuncusu war!!!!!!!
Mesaj tarihi:
Aslında bir kural koysalarda sezonun o bölümüne kadar maçların en az yarısından fazlasında oynayan adamların all star a seçilme şansı olsa yao nun daha doğru dürüst maçını görmedk, ama büyük ihtimal ilk all starı gibi olur ming hava atışından sonra benchin yolunu tutar
Mesaj tarihi:
memo'nun son durumu ne oldu şimdi?
batıda camby hala sakat mi? memo oynayacakmı?

[ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 22:05 tarihinde, senko tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
hakkaten de vince carter katılmazsa baya kötü olur.. geçen sene süperdi adam all-starda. sezon içinde de zaten all-star maçındaki hareketler gibi hareketler yapıyor. neyse bi şekilde alırlar heralde onu da (inşallah)
Mesaj tarihi:
Bana kalırsa Camby Yao'dan çok hakediyor.

Ve gene Türk olduğu için değil zaten Amerika'da bile ortak görüş Mehmet'in katılması.

Adam tek başına takımı sırtlıyor ya.Dün ki Sacramento maçını görmediniz mi Mehmet dışında resmen ölüydü takım
Mesaj tarihi:
yaf şu yao'dan ne alıp veremediğiniz var??
çinlileri sevmiyor olabilirsinizde yao'ya iyi oyuncu değil denir mi?

tamam adam süperstar değil belki ama 20sayı 10riband %90'a yakin serbest atış %50'nin üstünde 2lik ortalamalarıyla oynuyor.(bide sakatlanmasa, ameliyat olmasa performansı dahada artardı)

ayrıca nba başkanı bağıra bağıra söyledi yurtdışından gelen oylar sadece tüm oyların %20'sı kadar diye. yao'yu sadece cinliler sevmiyor amerikada seviyor.
  • Yeni Oluştur...