Akse Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 selamlar, frf eq2 olarak nagafen(us) de oynamaya başlıyoruz bu gece. evil tarafta başlıyacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 akse EU da başlayın hep beraber olalım lütfen ya ben de bir zamanlar frf üyesiydim. La'unva Solmai :) pre cu da vardım bi kaç ay neyse de eu ya gelseniz hepberaber olsak ? çünkü US serverlaina zmanalarimiz ters gibi ne düşünerek US istediniz siz ? bi de pvp ya hani siz de düşünmüşsünüzdür de zamanın uyması daha önem kazanıyo gibi Freepotun grafikleri kötü abi ya Quenyos olalım :( bi de oyuniçi nicklerinizi yazarsanız bu gece birbirimizi bulabiliriz. [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 22:13 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 way onu söylediğin iyi oldu ya, ben de ondan alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya ben 2 hafta beklemek istemediğimdem şimdilik key alayım da onu da şipariş veririm bir ara :d kartımın parasını iade ettiler çok mutluyum :) bu gece cd-key satın alacağım yarına kadar patchler bitse cuma günü full akıyorum bende .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 aldım oyunu geliyorum haftaya veya bu hafta yukliycem duruma gore gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 us server seçtik, çünkü eu vs us server ları arasında ping farkı yok. eu da o kadar profesyonel oyuncu olacağını sanmıyoruz ve yeteri kadar kalabalık olacağını sanmıyoruz. ayrıca us server ında gündüzleri rahat kasabiliriz. biz nagafen de evil olarak başladık. kararımız değişmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hmm walla ben dünden razıyım evil olmaya ama server meselesi beni düşündürüyor, haklısınız euda yeterince profesyonellik yok ama zamanlama da çok şey değistiriyor şu download bitsin veririm kararımı ayrıca kurucağınız guild'in türk guild'i mi olucak?? [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 19:29 tarihinde, Regador tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben de Nagafen de başladım karakter ismi : Meli siz de yazar mısınız akse ? bi kavuşalım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 valla akse , mirally gibi isimler frf'den tanıdıklarım olduğu ve ne kadar kaliteli insanlar olduklarını bildiğim için (yanlış anlamayın diğerleri balta demiyorum :d tanıdıklarım) yanlarına gitmek isterim :) tabii beni alırlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 oyundayım sonunda nick regador Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 türk guild i olacak. nick im yine akse. [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 01:06 tarihinde, Akse tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya hep benim başıma mi geliyor bunlar anlamıyorum ya .yarım saat önce direct2drive'dan oyunu satın aldım keyini vs. aldım lauchpad'i açtım eskilere de değil yeni olarak account açtım ve keyi yazdım. key kullanıyor dedi :d lan ohanes dedim.gittim siteyi vs. okudum bakındım sonra bir daha deneyeyim dedim baktım gene kullanıyor dedi aynı acc'de.gene artık şanşıma küfürler ederken bir daha deneyeyim dedim şuan patchleri çekiyorum :d anlamıyorum bunlar hep beni mi buluyor izliyorlar mi nedir ya.benle eğlenmiyorsunuz değil mi ühühüüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 abi biseyi cok fazla istersen hep aksilikler cikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 account status: closed orig. purchase date: 23 february 2006 account open until: 23 march 2006 acci gordugunuz gibi simdi actım ama closed yaklasık 30 dakika oluyo neden? bu halde biliyomusunuz [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 15:00 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya bu neden closed kardesim ilk ay bedva degilmi ya alalala pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ilk aldıgında ilk ay bedava arkadaşım :) kullanmışın zamanında 1 ayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 usta acci zaten daha bu saabah actım nasıl kullanbilirim ki onu anlamıs degilim :( nasıl duzeltcem ben bu sorunu ?? [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 19:59 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 mail at supporta bn yanls anlamsm pardon :,( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 supporta nasıl atcam bu sorunmu nasıl bildircm oraya baktgımda forum alanı cıkıyo bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 mail attım umarım olur olması lazım yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 soe daha kaç kişinin psikolojisini bozacak :d sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya arkadaşlar şimdi nerede oynuyoruz :d herkes tek bir serverda olsun ya da çoğunluğumuz.ben nagafen'de düşünüyorum yarın gece kesinkez başlıyorum patchler bitti kasaya ekran kartını taktığım gibi başlıyorum :d herkes oraya gelsin hadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 akse mumi nereye ben oraya oyun sırf onlar var diye aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 nagafen(us) server ında oynuyoruz. evil taraftarıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 akse bind'e bağladı galiba :) attığı herşeyde nagafen'deyiz evil taraf :) yalnız akse'lerde haklı.eu oyuncularının çoğu wow oynuyor.gelin us'ye :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar