Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

everquest 2?

Lethious

Öne çıkan mesajlar

akse EU da başlayın hep beraber olalım lütfen ya ben de bir zamanlar frf üyesiydim. La'unva Solmai :) pre cu da vardım bi kaç ay neyse de eu ya gelseniz hepberaber olsak ? çünkü US serverlaina zmanalarimiz ters gibi ne düşünerek US istediniz siz ?

bi de pvp ya hani siz de düşünmüşsünüzdür de zamanın uyması daha önem kazanıyo gibi

Freepotun grafikleri kötü abi ya Quenyos olalım :(

bi de oyuniçi nicklerinizi yazarsanız bu gece birbirimizi bulabiliriz.

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 22:13 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

us server seçtik, çünkü eu vs us server ları arasında ping farkı yok. eu da o kadar profesyonel oyuncu olacağını sanmıyoruz ve yeteri kadar kalabalık olacağını sanmıyoruz. ayrıca us server ında gündüzleri rahat kasabiliriz. biz nagafen de evil olarak başladık. kararımız değişmeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm walla ben dünden razıyım evil olmaya ama server meselesi beni düşündürüyor, haklısınız euda yeterince profesyonellik yok ama zamanlama da çok şey değistiriyor şu download bitsin veririm kararımı ayrıca kurucağınız guild'in türk guild'i mi olucak??

[ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 19:29 tarihinde, Regador tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya hep benim başıma mi geliyor bunlar anlamıyorum ya .yarım saat önce direct2drive'dan oyunu satın aldım keyini vs. aldım lauchpad'i açtım eskilere de değil yeni olarak account açtım ve keyi yazdım.

key kullanıyor dedi :d lan ohanes dedim.gittim siteyi vs. okudum bakındım sonra bir daha deneyeyim dedim baktım gene kullanıyor dedi aynı acc'de.gene artık şanşıma küfürler ederken bir daha deneyeyim dedim şuan patchleri çekiyorum :d

anlamıyorum bunlar hep beni mi buluyor izliyorlar mi nedir ya.benle eğlenmiyorsunuz değil mi ühühüüh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...