dunno Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 b*ktan bi geceye meraba diyorduk yine aynı koltukta aynı ekrana kacıncı milyonuncu kez bakıyorudum yine muzigin sesini actım aklımın bulanıklıgını alıp goturur diye uzaklara belki solist bagırdıkca içim sızladı bizi düsündüm. kaybedilmiş anlarımızı nasıl da geciriyorduk zamanımızı. birseyleri ertelemeti hayat artık. hayalleri istekleri erteleyerek yahat diyorduk buna. ya haz? ya ask? ya tatlar? zamanın kolesi onun bi parçası. bizdeydi kole ediyorduk kendimize kendimizi. ve gozlerimiz acık ama gormez bakıyordu. bakamıyorduk bile sen ben ve diger kahramanlarımız şu resmedegmez hayattan. biri silsin diye bekliyorduk bizi. dagınık kalmış yatagını topla simdi. git yıkan üşütme dikkat et. kurut kalbini cıkınca duştan/düşten. üstüme kustun bir ömür boyu. sorumluluk gorev, sorun kustun simdi ben içime sıkışmıs hayallerimi kusuyorum bu masaya. arkadaşlıgı, tutulamamış elleri, takamadığım suratları. uyduruk bi gece. uyduruk bi yakarış daha.
sir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 biraz bütünlük eksik, bitmediğini hissettim ben bu yazının..bi de şey var "bu masa" diyosun, nerden çıktı o masa?televizyon ekranına bakıyodun yazının başında filan o bakımdan :) biraz bütünlüğe dikkat edersen daha güzel olucak, ifadeler oldukça hoş çünkü.
Öne çıkan mesajlar