Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işletim sistemi :)

OwnerRavenLoft

Öne çıkan mesajlar

Değerli Teknik servis,

Geçen yıl aldığım "ErkekArkadaş 5.0" programını "Koca 1.0" seviyesine yükselttim. Ama tüm sistem performanslarında bir yavaşlama söz konusu, özellikle "ErkekArkadaş 5.0" bölümünde bulunan "Çiçek 8.0" ve "MumIşığındaYemek 6.3" işlemleri "Koca 1.0" programında yok.

"Koca 1.0" programı devreye girince bir çok program devre dışı kaldı, "Romantizm 9.5" ile "Özelİlgi 6.5" kesinlikle devre dışı, ama bunun yerine "Sınırsız TV 0.4" ve "Maraton 1.35" sürekli çalışıyor."Sohbet 8.0" ve "Ev Temizliği 2.6" sistemi çökertiyor.

"Kavga 5.3" programı fayda etmedi. Ne yapmam gerekiyor.

İmza
Umutsuz

=========================

Sayın Umutsuz,

Bir kere bu olayı şöyle görmeniz gerek "ErkekArkadaş 5.0" bir eğlence paket programıdır, "Koca 1.0" ise başlı başına bir işletim sistemi. "http:/ Beni sevdiğini düşünüyordum.html" komutunu yazarak "GözYaşı 6.2"'i indirin ve "SuçluHis 3.0"'ı güncellemeyi unutmayın.

Eğer bu uygulamalar doğru sonuç verirse "Çiçek 2.0" ile "MumIşığındaYemek 2.1" kısa bir süre için devreye girebilir. Ama sakın çok sık uygulamaya koymayın yoksa "Koca 1.0" otomatik olarak koruma programı olan "SessizceSuratAsma 2.5" devreye sokar.

Ama ne yaparsanız yapın kesinlikle "Kaynana 1.0"'ı çalıştırmayın. ( Ekran görüntüsünü bozan ve sistem kontrolünü kaybettiren bir virüs ortaya çıkar).

Ayrıca "ErkekArkadaş 5.0" 'ı kesinlikle yeniden yüklemeyin.Bu kabul edilmez uygulama ciddi sorunlar yaşatabilir ve "Koca 1.0" bunu kaldıramaz.

Kısacası "Koca 1.0" çok güzel bir işletim sistemi, ama sınırlı hafızaya sahip ve yeni uygulamaları hemen kavramaya müsait değil. Performans arttırıcı ek programlar tavsiye ederiz, mesela, "SıcakYemek 3.0" ve "SeksiİçÇamaşır 7.7" çok faydalı olur.

İyi Şanslar
Sosyal ağlarda paylaş

Koca 1.0 isletim sistemini almadan, Nisanli 0.9 yada Sözlü 1.3 adli test programlarini denemekte fayda var. Bu programlar gelenek ve göreneklerimiz dolayisiyla pahali olabiliyor gerci... Hic olmazsa Koca3D 1.2 beta adli benchmark programini calistirip isletim sistemindeki eksikleri bulun, bu eksikleri tamamlayacak programlar deneyin. Saygilar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...