endless_night Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 itemler iyi degilmi 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Ölün Be ERSin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Ya Buranin Sonunu Göremiom Ben O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 video da sorun var 1.5 dk falan gecince gidiyo .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Arka planda kullanılan müzik ne aceba? Çok hoşuma gitti. Take my life gibi bişeyler zırvalıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyneym Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Ares'imizde Karusların uzerine iyi oynanan oyun tanımıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 +6/25 spear def. mı var o_0 +5/20 olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 öncelikle hoşgeldin paticik.. arkadaşlar k2nin sitesindeki forumda f9 un videoları var konu başllığı 'video list of f9 videos' olmalı Ares pvp siege pvp mushroom soldiers The untouchables greats hitsa ve bikaç video daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ya en basiti kohack ile arkdaşlarım görmüş sheller +7 bir tanesi +8 ama başkalarınınkisi +8 ve rankingde itemlere bakıyordum onun clanındaki 64 lvl BadWolf vorior da +9 shard var üstüde full +8 shell . Ondan daha ii itemlere sahib olanlarda var ama adam sadece combo dan avantaja geçiyor video ları izleyin zaten görüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 pardon +9 shard değil +9 raptor diyecektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 gel beni al, sonra lord_tranyus u al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Ucuz musun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 anesif güldürdün walla beni...sen cz de önüme katıp kovaladıgım magelerden birisin.gelmiş teke tek hikayesi anlatıyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 arkadaşlar bu video sorunluuuuuuuuuuu 1,22 de takılıo bende aylardır wr bu video :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yaf sen assasinmişsin...ben o isme benzer bi mageyi goruom surekli cz de...sen cz de hiç dikaktimi cekmedin demek dikkate deger bi assasin değilmişsin...neyse saglık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 http://rapidshare.de/files/10557199/titanvid.wmv.html bu asıl link , F9 un upload ettigi , sanırım dier linkte bi başkası upload etmiş % 100 calısıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Videoyu izleyemeyenler Yada izlerken yarıda kesiliyor görüntü diyenler codec paketlerini indirirlerse sorun ortadan kalkmış olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ROHAN_KNIGHT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yaw alt üstü kapışma cz de qidin 0000000 weya NYchris in yanından izleyni teke tek xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ROHAN_KNIGHT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yaw alt üstü kapışma cz de qidin 0000000 weya NYchris in yanından izleyni teke tek xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 inse :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 varsa saglam link koysun biri oburunu indircektim onunda suresi bitmis silinmis izleyemedim sunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 valla bende şahidim lord shaulayı kesiyodu bende aynı kafedeyim ilk onu kestyi sonra da shaulayı kesti ister inanı8n ister inanmayın... bide warrıor ölümsüz deil herkes iyi tanır bizim tayfayı cure_shot,only_human,memnun,arthas_sw,aeneisf,huso_huso bu tayfayla a2 cz de kimse yi dışarı çıkarmıyoduk...iyi düşünürseniz hatırlarsınız..._1UP daha iyi hatırlar o 3 priestla geziyo biz tek priestla 3 asas adam kaç kez respawmla kalktı sayamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hmm bide bu arada kendine o kadar güvenenleri bekleriz cz ye .. :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ßiri Bana seslenmis Size ßir iyilik yapimmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar