Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1vs1(f9,nychris,0000000,lord_tranyus...) tek kelımeyle muthıs!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://rapidshare.de/files/11574846/titanvid.wmv.html
ıste arkadaslar bu vıdeoda bırcok 1 vs 1 war ızlemeye doyamayacaksınız:D

F9deviL vs NYchris ( 500 hp ile yırtıyo )
F9deviL vs PerpetuousDreamer (350 hp ile yırtıyo )
F9deviL vs Lord_Tyranus ( kimin kazandigi bilinmiyor... ama bana f9deviL yenildi gibi geldi)
kAkashi_kUN vs 000000 (kAkashi_kUN kazaniyo)

[ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 09:52 tarihinde, TranquilityS tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
3.5 atacağını sanmıyorum herkesle 1vs1 yapar....Lord_tryanus u 1vs1 ben aldım..İlk onu sonra shulayı aldım Bowl da..Kendisinede sorun...60 lık asasla dual +7 Dark vane ile... (bh 841 )
Mesaj tarihi:
Aenisf sen Lord'u yavaş al.... minimum hp si kalmıştır da belki o da ... Neyi sallıyosun sen ?
Adamı 4 assasin dalıyo kesemiyo sen nasıl kescen hemde dual +7 DV ile ?
160+160 = 320 hp ve 320 mp düşürüyo elindekiler senin hp kaç ki lord seni kesemiyo ?
Mesaj tarihi:
Bende tüm f9un videoları var Hatta F9devile Söyledim başka video varmı die yok dedi hepsi sende var :) titada güzel ama mushroomsu ben cok seciyorum ve hatred greats
Mesaj tarihi:
Bi warrior kesmek o kadar da zor olan bişey değil...Ben diyorum kendisine sorun...Bu kadar emin konuşuyorum..._1Up 3 priest la geziyodu ..4 kere kestik..
Respawn la kalkıyodu...Yapılmayack bi şey yok bu oyunda..+8 Raptor a karşı +6/25 spear def takarsın bak ne kadar düşüyo damageler...Arıca yavaş aldım adamın HP si bayağı wardı...base Hp de 841 bu kadar....İster inanırsın ister inanmazsın....Dv almamızın bi sebebi war elbet...
Mesaj tarihi:
ya bilmiyorum ama galiba f9devil charını vermiş mi satmış mı ne çünkü askere gitmiş..O adam sadece ii combo cekiyor o kadar yoksa itemleri ahım şahım bir şey değil
  • Yeni Oluştur...