TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 http://rapidshare.de/files/11574846/titanvid.wmv.html ıste arkadaslar bu vıdeoda bırcok 1 vs 1 war ızlemeye doyamayacaksınız:D F9deviL vs NYchris ( 500 hp ile yırtıyo ) F9deviL vs PerpetuousDreamer (350 hp ile yırtıyo ) F9deviL vs Lord_Tyranus ( kimin kazandigi bilinmiyor... ama bana f9deviL yenildi gibi geldi) kAkashi_kUN vs 000000 (kAkashi_kUN kazaniyo) [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 09:52 tarihinde, TranquilityS tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 çok video indirdim :D şu bir saatin geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum izlemezsem kafayı yerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 LOL:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Videoda bir bozuluk var galiba 1.22 geldiğinde takılıyo sinir oldum valla gitti güzelim video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 :S bı bakayım tekrar ındıreyım acaba bende de sorun olacakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 aramızda benden baska ındırebılen warmı? ben ındırebılıyorum cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Lord_Tyranus vs F9devil'i izledim combat sırasında ve 4-4 bitti.. F9devil daha da gelmedi..3,5 durumları anlarsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 3.5 atacağını sanmıyorum herkesle 1vs1 yapar....Lord_tryanus u 1vs1 ben aldım..İlk onu sonra shulayı aldım Bowl da..Kendisinede sorun...60 lık asasla dual +7 Dark vane ile... (bh 841 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 offffffff sinir oldum yaaa 1.22 takılıyo bu seyredemicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ben tekrardan ındırdım ve acıldı senın pc de bı sorun olmasın?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 PC temiz daha 2 gün önce backup aldım 3 tane prograda denedim ama 3 undeed 1.22 takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 simdi senın dedıgını anladım ya ızlerken 1.22 de takılıo nedense ama ben aynı lınkten ındırmıstım we tamamını izlemıstım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bende indiremiyom ya bı sorun var herhal sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 perpeteous dreamer da bitti bu video :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Aenisf sen Lord'u yavaş al.... minimum hp si kalmıştır da belki o da ... Neyi sallıyosun sen ? Adamı 4 assasin dalıyo kesemiyo sen nasıl kescen hemde dual +7 DV ile ? 160+160 = 320 hp ve 320 mp düşürüyo elindekiler senin hp kaç ki lord seni kesemiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 lord_tyranus noob:DD(şaka tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 AeneisF sen gel önce beni ye sonra lord'la kapış .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Off video hem 1.22 de takılıyo hemde izlerken sahneleri ileri alamıyorsun :( yaa şu videonun düzgünü varsa ne olur birisi koysun çok merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ya ben eve ındırdıgımde ılerıde alabılıyodum tamamınıda ızleyebılıyodum sımdı neden bole oldu ılmıyorum kusura bakmayın arkadaslar hepınızden ozur:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Bende video yu sorunsuz indirdim ama süre 1.23 üncü dk da video kendiliginden kapanıyor izleyemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Bende tüm f9un videoları var Hatta F9devile Söyledim başka video varmı die yok dedi hepsi sende var :) titada güzel ama mushroomsu ben cok seciyorum ve hatred greats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Warrior yada asasin kesmek çok zor deilki olay spear, axe yada dd takmaktan geçiyor kesilmicek die bir adam yok.... Birçok kişiyi arenada kestim... Yatanlar kendilerini biliyor .... :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ceek mushroomsun adresini verebilir misin ? bende var mushrooms die bi dosya ama acılmıyo..sanırım downloadı yarıda kesmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Bi warrior kesmek o kadar da zor olan bişey değil...Ben diyorum kendisine sorun...Bu kadar emin konuşuyorum..._1Up 3 priest la geziyodu ..4 kere kestik.. Respawn la kalkıyodu...Yapılmayack bi şey yok bu oyunda..+8 Raptor a karşı +6/25 spear def takarsın bak ne kadar düşüyo damageler...Arıca yavaş aldım adamın HP si bayağı wardı...base Hp de 841 bu kadar....İster inanırsın ister inanmazsın....Dv almamızın bi sebebi war elbet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ya bilmiyorum ama galiba f9devil charını vermiş mi satmış mı ne çünkü askere gitmiş..O adam sadece ii combo cekiyor o kadar yoksa itemleri ahım şahım bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar