2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yaw akşam üstü komşunun veledi geldi anasıyla ben pc başında yarım yamalak kulak misafiri oldum 1 hafta daha uzatıldı tatil gibisinden bişeyler duydum . varmı bu işin aslı gerçi benimi ilgilendirmiyoda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Yağışın pazartesi gelmesi beklendiğinden umutlarından bahsetmiştir çünkü olacağını hiç mi hiç zannetmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ya bence o kadar da değildir be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yok artık daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yeter artık tatilden bn bile sıkıldım!! çalışmak istiyorum, mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Valla MaUWw kötü örnek oluyorsun gençlere...Neyse bir umut diyoruz ama olmayacak... (Aynı AndaTelsizle Ajanları Arar...) -Mauww u temzileyin teşkilat için çok tehlikeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bungala hemen git uyu.. bu nasıl bir espri bu saatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Eğer doğruysa o veletin ellerinden öperim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 keşke olsa da bir hafta yien fosur fosur uyuyup geceleri internette fink atabilsem... ancak çok uzak bir ihtmal gibi görüyorum... yağdır mevlam... (kar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ne tatili gidin adam gibi okulunuza ilim irfan öğrenin... cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yok artık daha neler bir aydır yatıyorsunuz hadiyin bakalım pitiş pitiş okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 okuldaki tayfayı özledim ama dersleri değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 eheh benim yılbaşından beri adam akıllı dersim olmadı, bi tek arada sınavlar vardı... daha bi 10 gün boyunca da olmayacak... okulun yolunu unuttum wallahi :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 oha, bir hafta daha tatil olursa gitmem ben bi daha okula. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 lütfen 1 hafta daha tatil olmasın 1hafta daha yoğunlastırılmıs öss kursunu bünyem kaldırmaz okul acılsın biraz geyik canımızın sıkıntısı gecer walla tum arkadaslarım hergün dershanede birileriyle yazmadan sohbet etmeyi özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 arkadasşlar zaten soğuktan falan kapatılmıyor okullar.biliyorsunuz ülkenin doğalgaz sıkıntısı var.o nedenle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Klasik 2pac haberi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 valla liseler o tatili yaptı bile pazartesi okul acılıo... böhühühü 1 aydan sonra okulamı gidilir simdi!!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bana mezun olmuşuz gibi geliyo:D...artık okula mokula gitmem:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ayıp ama yaa bir aydan sonraa bu gerçegi neden hatırlatıosunuz bize 2 günü mutlu gecircektik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Yav tatil tatil ne güzel bea. Bize nie yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 fizik ve biyolojiden dünya kadar ödevim var+1de yıllık ödev var,1 hafta daha uzasın diyeceğim ama eninde sonunda yine hepsini son 2 güne bırakacağım,ama yok ya yine uzasınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 1 hafta daha uzarsa aglarim harbi oturur aglarim zaten ilk uzamadada agladim ehau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Almanca da ebenso diye bir bağlaç vardı o aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 karsız havada 1 hafta boşuna tatil ettiler zaten şimdi bu hafta kar yağar biz okula gideriz. ama benim için farketmez çığ düşse yine giderim,çook özledim okulumu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar