MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 sihirbaz geçenlerde ben 41 levelken beni bi güzel genkledin stranglethorn vale de zanzil mixture topluyodum adam gibi ayıp ettin ama :( seni genklemezsem sana yetişip ne oliyim bende >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 christen / ne warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bende bir karakter actım beklerim human/warlock aprils diye soyle bir hatun acıyım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 horde 'da da bayagi türk varmis :) bu arada bir kaç gün önce eyecandy ve innervision birlesip mc yapmış diye duydum ama ne kadar ilerlediler bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yaw alyy kasmaya kalksam 3 ayda 60 olurm heralde 1 kere bile oynamadım alyylerle biz horde doğduk horde ölürüz be:p for the horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 maalesef madboy geç kaldın sihirbaz oyunu bıraktı zuhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sihirbaz hemen oyuna geri don ne yaptın sen yeni charmı actın nereye kayboldun sinirli adam seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bende gnome mage lvl 39 karakter ismi abus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu adara ben xanadu 58 human priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 up up 54 level oldum ve bloody mess guildindeyim , serverdaki yenilikler ise galiba gehennas a kadar geldi eyecandy ile innervision :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 46 human/warrior - warrior recruiter and officer of loosh yeni başlayacak arkadaşları xavius serverına bekleriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 drawoc lvl 30 ms warrior :p tauren tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 iyi döndüm hadi bu kadar sevdigini bilmiyordum beni . ya mage i hiç sevmedim ama baştan kasmayıda gözüm yemedi geri dönüyorum mage e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Yeni başladım. Draz lvl 20 undead rogue arkadaşım var Rauko lvl 25 undead mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 E baya adam etmişiz kursakmuı bır guild artık toplansakmı yavaş yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 xaviusta guildimizi kurduk. sadece türklerden oluşmaktadır. Bilgi için oyun içinde draz veya rauko ya ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 adı ne adı gankleyelim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Burdan madboy yani ziggurath arkadaşa selamlar lvl 40 adama aim shotla 650 mi vurulur nasıl crit huntersın sen hehe birde lowbie adamların pvp sine karışmayın blizzard günah yazar gidin av de filan savaşın daha zevk verir zaten serverda horde çok fazla birde yüksek lvl adamlarla uğraşmayalım değilmi yani =) Chingizkhan lvl 40 ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 45 olcam ama baydım lol çıktım oyundan :D biraz dota fln oynayam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 zuhahaha ombakkombak geçen gün stv de iki tane yeniçeriler guildinden adam avladım paso türkçe bişiler yazıyolardı belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Birisi bendim zaten madboy hahaha nedir bu türk sevgisi sen lowbie iken çokmu ezdiler şimdi bizde çıkarıyorsun hırsını heh ben senin dalmana üzülmüyorum yanında 3-4 tane ezik lame vardı onların ganklemisine üzüldüm neyse ölmeden aldık yine bir kaçını lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Linderothu üzeni, ben üzerim ;) Ombakkombakın zamanında canını çok acıtmışlardı şimdi acısını çıkartmak istiyor ehaueh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ehuah ombakkombak da gelsin 3 ünüz dalın hoop birinize trap hoop birinize pet mage i de kendim alırım artık :P gıcığım işte gıcıkkk!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Yeni bir türk guildi kuruldu. Oldukca seviyeli ve iyi ilerliyorlar. Guildin adı genksquad oyun içinden draz, rauko, boldan a ulaşabilirsiniz. ayrıca forumlardan da Mavi ile de konuşabilirsiniz üyelik için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Guild Horde dir. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar