Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sihirbaz geçenlerde ben 41 levelken beni bi güzel genkledin stranglethorn vale de zanzil mixture topluyodum adam gibi ayıp ettin ama :( seni genklemezsem sana yetişip ne oliyim bende >.<
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
horde 'da da bayagi türk varmis :)
bu arada bir kaç gün önce eyecandy ve innervision birlesip mc yapmış diye duydum ama ne kadar ilerlediler bilen var mı ?
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Burdan madboy yani ziggurath arkadaşa selamlar lvl 40 adama aim shotla 650 mi vurulur nasıl crit huntersın sen hehe birde lowbie adamların pvp sine karışmayın blizzard günah yazar gidin av de filan savaşın daha zevk verir zaten serverda horde çok fazla birde yüksek lvl adamlarla uğraşmayalım değilmi yani =)

Chingizkhan lvl 40 ^.^
Mesaj tarihi:
Birisi bendim zaten madboy hahaha nedir bu türk sevgisi sen lowbie iken çokmu ezdiler şimdi bizde çıkarıyorsun hırsını heh ben senin dalmana üzülmüyorum yanında 3-4 tane ezik lame vardı onların ganklemisine üzüldüm neyse ölmeden aldık yine bir kaçını lol
Mesaj tarihi:
Yeni bir türk guildi kuruldu. Oldukca seviyeli ve iyi ilerliyorlar. Guildin adı genksquad oyun içinden draz, rauko, boldan a ulaşabilirsiniz.
ayrıca forumlardan da Mavi ile de konuşabilirsiniz üyelik için...
  • Yeni Oluştur...