ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 daha önce açılmışmıydı bilemiyorum ama ben bulamadım neyse birçok türk arkadaşla karşılaştım az değiliz yani realmdeki en yüksek levelli adam 51 lvl şu an ama bir türk guildi kurulmuş bile (gerçi ben girmedim) Ben Sihirbaz Human Mage (isim biraz klişe olmuş ama) Unbreakable PvP guildindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ben şu an o serverda 30 level orc hunterım horde tarafında tabiki de , ve horde bayağı iyi ilerliyor gibi gözüküyor , conspiracy adlı guilddeyim yabancı tek türk benim ve maalesef üye alımını durdurmuş durumda ama irl friend diye aldırabilirim eğer aranızda bu serverda başlayacak olursa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Evet bu realmde alliance biraz ezik hordea karşı premade yapıyoruz bgleri biz hep kazanıyoruz ama random girersek inanılmaz eziliyoruz hk yapamadan yenildigimiz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bende Human/Warrior um bekleriz servera yeni arkadaşları :), nick aynı Arloth guild değiştirdim adıda uzun olduğu için tam hatırlayamıyorum ama en son bi 120 kişi vardı.Hordelar oldukça kalabalıklar belli bölgelerde... Stonetalon mountainsda 2 quest yapim dedim nefret ettirdilre yani.Bide warriorum kaçabilme şansın yok hiçbir sınıftan warrior hariç tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smthrill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bence bu serverda horde çok güçlü olcak.PVP server fakat ben pve konusunda çok güveniyorum bu servera.Yeni karakter açmak için çok uygun özellikle horde için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 aslında arlothun yanına bir tane dwarf priest accaktım ama isime gelmedi :( ama server guzel benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bende xavius a geliyorum işallah o dediğiniz PVP ye benimde katılma şansım olur yoksa yalan olurum oda çok çok kötü olur ya :( ally a geliyorum kesinlikle ezilen taraf her zaman daha iyi olur :) arloth sen tahmin ettim kişiysen sırf muhabbet için gelirim ehehe bulldog beklerim bak bende gidiyorum ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 turk guild varsa bende gelebilirim horde mu alli mi olim?(both side mage olcam kesin). Artık türkçe konuşmak istiorum oyun içerisinde, yoksa unutmaya başladım türkçeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 allyda varmış anladığım kadarıyla pandaalf eğer arcane grind yapıyocaksan druid kasıcam beraber takılabiliriz ehhe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Tamam o da olur :) 60 a kadar kasabilirim hızla ama ben gece başlayıp sabaha kadar oynuorum genelde uyarsa oke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ooo dolisim atakanım diek geliyorum bende ally adam arıyodum kesin geliyorum simdi ama hunter kasma sanada acıdım bea abi 3-4. huntermı ne dimi :D ben dwarf priest kascam buyuk ihtimal arloth warrior ama warrior olabilir belli degel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Dwarfum priestim letteyim mutluyum hadi hayırlısı [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 23:53 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 26.9 warriorum az bişey kessem 27 olucam :), ayıp ediyosun bulldog ben çağırınca gelmiyosun dolis çağırınca geliyor.İşin komik tarafı dolis benim olduğumu anlayınca bende geliyorum dedi bak kaliteyi görüyorsun.Dolis ya mage olursan süper olabilir arkadaşım pala açıcak, bulldog priest açıcak gerisini sadece sen düşün.Ben dual wield gidiyorum hafiften piskopata bağlamış durumda bi kaç talent ve silah aldıktan sonra katliam yapıcam :) Edit:Gelecek arkadaşlar Alliance karakter açarsa iyi olacak şuanda hordelar fazla ve belli yerlerde eziyorlar [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 10:15 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smthrill Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 :) evet eziyoruzz biraz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 MADBOY oyundaki nick nedir? [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 13:43 tarihinde, Ringeril tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Eziyorsunuz derken sayısal üstünlük anlamında söyledim gereken dersi bg lerde veriyoruz sizlere merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smthrill Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Daha hiç girmedim BG'ye.Amaç bir an önce 60 olmak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Horde tarafında bir piskopat var 1 haftada 60 olmuş, 560g da para yapmış screenshotu vardı oha dedim yani.Büyük çoğunluk 30-45 arasında, tek başına 60 olup napıcanki başka kişilerde gerekiyorki instance yapabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smthrill Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 evet gördüm orc hunter.ama adam 3 gün uyucakmış şimdi herhalde.BRD yapanlar görmeye başladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Allianceda bir 60 lvl var Who Human rogue. Ayrıca BGlerde eziyoruz Horde tarafında Ozon fiye bir Orc Warrior var onun grubu biraz direniyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Oyundaki ismim Ziggurath , level 34 hunter of Conspiracy Guild , BM spec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 arloth hemen havaya girdi bak 2 laf ahah :) ya ben ne kasıcamı şaşırdım hep elf hunter özeniyorum ama otur baştan main puller ol sonra git BWL ye orda dragonstalkeri bi daha topla falan mage olmam abi her gün magelere instant kill çeken bi insan olarak yok yani ya beni sarmıyo denedim:) şu an zaten lvl 6 druidim var bide 1 hunterim napıcama kesin karar vermem lazm :) ama druid büyük ihtimalle :) ölmeyen karakter istiyoruz bu aralar sınav haftam siz 60 olun ben yetişirim classik dolis arkadan gelir eşit itemları yapar ehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ben zaten sık oynayamıyorum iş var hafta içi anca akşamları ve haftasonları... Druid ol takımı tamamlarız vallahi yanlız yine çok ağlarsın duelde söylim demedi deme :) Edit:Biraz piskopata bağladım tüm warrior official forumlarını okudum, skillere baktım, silah + zırhlara baktım ehehe her şeye karar verdim, çok şey öğrendim.İhtiyacım olan tek şey pvp trinket sonrası kolay. [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 11:28 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 up up o kadar adam var realmde oynayan yazın konusun birşeyler ya knight sihirbaz 48 lvl human mage unbreakable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 herkes alliance mi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar