Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gerçektende sevgi bittimi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya millete bakıyorum da, 2 gün önce aşkım cnm cicim dediği adamdan ayrılıyor düsman kesilio,selam sabahsız bırakıyor ve sonra da, başka birisine askım cicim cnms fln dio? Nedir bu ya? sevgimidir bu? Nası bişey yaf, ben anlamadım gitti.Hiç öyle uzun ilişkilerde göremiyorum ayrıca...Işler duygusallıktan cıkmış resmen moda işi olmuş.Ayıp be utanıyorum vallaha böyle yapan insanlardan.Bide hava atarlar ben 34598 kişi ile cıktım, iyi poh yedin mal şey.

Iyyy ulan kitlendim be yazarken bişey yazamadım.Yeni çağ vallaha öldürüo Askı.Sabır,katlanma diye bişey yok insanlarda.Hani bi erkek morali bozulur o sinirle kıza patlar anlayısla karsılamak lazım, cocuk gelip sonra illaki özür dilicektir ama ben senden ayrılcam en ufak seye ben senden ayrılcam,olmiyacak bu ayrilalim bence gibi saçma sapan seler sölüolar.En ufak bi sürtüşmede kendilerini düşünerek hareket ediyorlar.Belki de en önemli nokta, kendini düşünme menfaatci olmaları.Karşı tarafın o an neler yasadığını bilmeden hemen saçma sapan kararlar verirler.Bir bak bakalım karsındaki kisi ne düşünüyo ne hissediyo? biraz zamanın geçmesini beklemek yerine aniden işlem yapmaları sinirimi bozuyor, iliskileri kısa tutan şeyde bu işte katlanamamak.

Allahım.
Yazasım geldi böyle bişey.Yorumlarınızı bekliyorum.Herşekilde yazıya yorum,kendi katmak istediğiniz şeyler varsa herşey dahil. :-)

(not: teraziye tık emeğe saygı.)
Mesaj tarihi:
yok kimsede sabır mabır öyle işte anlatmışsın ne guzel =) pff neyse ben yazmıcam daha fazla

olesinden hayır gelmez ztn 2 snde bırakıp gidebiliyosa..

[ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 00:37 tarihinde, Pingu tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
bu devirde öyle.. iki gün sevişip sonra sen yoluna ben yoluma diyo çokları.. ondan kaynaklanıyor.. sevginin ne demek oldugunu daha bilmiyo ki bunlar..
Mesaj tarihi:
Aşkım cnms gibi kelimeler ilişkiyi hızlandırmak ileri seviyeye getirmek için kullanılır.Bir çiçeğe bol su verirsen çabuk yeşerir ama çabuk solar veya direk olarak bir kaç gün içinde adam akıllı biçimini almadan solar ve ölür bu ilişkilerde böyledir.Basit bir flörtten başka birşey değildir.Normal karşılamak lazım böyle durumları iki taraflı birbirinden yararlanma durumudur bir ilişkinin etinden sütünden işkembesinden yararlanılır ve ilişkiden geriye koskoca bir hiç kalır.Birde Erutan senin dediğin o kavga oldumu tolerans gösterilmeli olayı aslında çoğu zmn zararlıdır eğer bir kız sana böyle bir durumda tolerans gösteriyorsa içtenliğinden değil etrafında o sıralar pek erkek olmadıındandır böyle hatundanda aslında buram buram kaçmak lazım.Sevgiye dönüşecek bir ilişki varsa zaten bunu dürüstlük samimiyet ve açık yüreklilik olayı perçinler karşındaki sana kan kusup bağırmışsa veya .ssruktan nem kapma olayı olmuşsa zaten bu ilişkiyide uzatmanın anlamı yoktur hayır gelmez böyle ilişkiden menfaatcilikse menfaatciliktir bu yani.Birisi gelipte yok şu kadar hatunla çıktım diyorsa o adam sana üstü kapalı bir biçimde ben üstünüm sexyim don juan'ım ezerim seni mesajı veriyordur böyle adamlarlada usturuklu bir biçimde alay etmek lazımki insanların ilkel bir yapıda olmadığını kavrasın.Uzun lafın kısası birşeylerden şikayet ediyorsak ilk önce kendimizi sorgulamalıyız ahmet mehmetle çıkmış ahmet mehmet'ten ayrılmış ayşeyle bir hafta çıkmış sonra fatmayla çıkmaya başlamış Fatma'da ayrılmış mehmetle çıkmaya başlamış.İlgilendirecek bir mevzuda yok aslında Erutan nie utanıyorsun hissettiğin duygu utanmakmı yoksa başka kıskançlık haz etmemek gibi duygu bunalımımı yaşıyorsun? Utanılıcak birşey göremiyorum.
Mesaj tarihi:
Önce sevgi vardı...
Kayboldu gitti Sap olduk...
Onuda baba neden kız arkadaşımız yok diye diye...
Yedik bitirdik...
Sonunda Matrix i aştık felsefede-edebiyatta-matematikte...
Soruyorum size sonuç ne olacak?

Ya Dünyanın Merkezi bu meyhanedir e mi geçeceğiz?
Yoksa Return Of The Pati mi yağacağız?

Uzun vadeli işler bunlar...Önce işe şişenin dibini görerek başlayalım kederlendim ulen(sizi içiricem gerçek aşkı bulucam)
Harbi karamsardım zati şimdi benim moralimi gerçekten çökerttiniz...Mükemmel bir sevgi bile istemiyoruz artık kırıntıları bile yeter...

Lol merak etmeyin iyiyim bende yaşım kaç ne muhabbeti yapıyorum önümde uzun yıllar var gereken duyguları bulmak için siz kendinizi düşünün...(moral verene bak)

[ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 01:49 tarihinde, Bungala tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
zaten o bir çeşit sevgi değildir herkes sevginin ne olduğunu az çok bilir
sana şöyle eskilerden metallica - motorbreath'i armağan ediyorum.
motorbreath
living and dying laughing and crying
once you have seen it you will never be the same
life in the fast lane is just how it seems
hard and it is heavy dirty and mean
motorbreath
its how i live my life
i can't take it any other way
motorbreath
the sign of living fast
it is going to take
your breath away
don't stop for nothing its full speed or nothing
i am taking down you know whatever is in my way
getting your kicks as you are shooting the line
sending the shivers up and down your spine
motorbreath
its how i live my life
motorbreath
the sign of living fast
it is going to take
your breath away
those people who tell you not to take chances
they are all missing on what life is about
you only live once so take hold of the chance
don't end up like others the same song and dance motorbreath
its how i live my life
motorbreath
the sign of living fast
it is going to take
your breath away
Mesaj tarihi:
Evet artık eskisi gibi önünüze koyupta kırmızı hapmı yoksa mavimi diyen yok. Tavşan deliğinin ne kadar derin olduğunu görmek artık zorlaştı..

Arkadaşlara tavsiye arayıp bulun o kırmızı hapı. umudunuzu yitirmeyin çünkü o biyerde sizi bekliyor. En azından şunu söyleyebilirim gerçek sevgi bitmedi belkide son olarak ben varım ama benim kırmızı hapım tamamiyle gerçek :)
Mesaj tarihi:
Yanlış anlamak rulz.

Abi biraz çapala beee.Armut pis midem de kana karış seninki. Azıma düşte değil.

[ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 02:20 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Sabır bir erdemdir diyorlar bir yandan bir yandan çabala diyorlar..Şimdi sorun insan bir amaca ulaşmak için çabalarsa sabır etmesi imkansızın karesidir...Bu hesaptan ünlü düşünürlere uyaraktan bekliyoruz...(kendini haklı çıkarma çabası-kendimi seviyorum)
Mesaj tarihi:
hehe.

Şimdi Sabır edilmesi gereken şeyler farklı, çabalaman gereken şeyler farklı.Sen ikisini aynı kefeye koyup ben sabır diyim otirim bekliyim evde kapıyı bi kız çalar kapiyi konusuruz aşık olurum dersen olurmu? :)

Önemli olan amaçları karıştırmamak :P bu saatte bu çıkıo malesef :)
Mesaj tarihi:
Hocam iyide beyaz tavşanı takip edersek üçüncü filmde dayak yicez...Delikanlıyı dayak bozar(bahaneye bak)...
Amaçlara gelince açıkça Türkiye yasalarına göre hala çocuk sayıldığım için takmıyorum açıkcası...Şimdilik çabalamam gereken-tırmanmam gereken yola merdiven yapıyorum yavaştan böylece düşmeden bir yerlere geleceğim sanırım....Şimdi haklısınız aslında yahu...Biraz daha haraketli enerjik aktif olmak lazım...

[ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 02:37 tarihinde, Bungala tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Nostredamus dediydi derim daha sonra haklısın aslındada genelleme yapmasak diyeceğimde genelleme çoğunluk ile yapılandı değil mi?Haklısın nostredamus(yıllardır haklı çıkmaktan bıkmadı)
Şaka bir yana sanırım olayı çözdüm...Baside indirgeyip yazacağım bu post a...
Çözdüğüm şey istek azlığı...
Şimdi bazı şeylerin tekerrür etmesi gibi dönem dönem bu eksikliğin tekerrür ettiği düşünmekteyim...Bunu iki-üç şeye bağlıyorum tembellik(teknoloji kim ne derse desin),herkesin çoğu şeye temkinli yaklaşması,itekleyecek birilerinin eksikliği(herhangi bir konuda)...Sevgi gibi hislerin nereye gittiğine gelirsek...
1-istek yokluğu...
2-çoğu kişi çeşitli manyakları-çılgınlıkları(aşk-sevgi genelde bunların yanında takılır)yapmamaya başladı sevgi namına...Neden?Tv dizi ve filmleri yüzünden...Normalde hiç düşünmeyeceğimiz bu konularda tv sayesinde düşünmeye ve temkinli olmaya başladık ve asla yapmam diyerek şansları kaçırdık...
3-son dönemdeki ego tatmini ki buda her iki cinside temkinli olmaya itiyor....Birde birini sevsek ne olacak modası var...

Ehm bir sürü mantık hatası var eminim ama düşünürsek temel hatlar buna benziyor kanımca...(alakasızda olabilir ne biliyim mantıklı geldi bana)
Kısaltırsak olayı..
Halal uygun birini bulamadınız(k)?Çabalayın yahu biraz...Şans verin insanlara...Sosyal olun...Bak hala pc başında...

Ve ben bu saatte kimse okumayacağı halde bunu yazıyorum (hmm iyiymiş)...

[ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 02:54 tarihinde, Bungala tarafından güncellenmiştir]
  • Yeni Oluştur...