tashmoo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 http://s60.yousendit.com/d.aspx?id=0QXP4QBYQL56U1CIDW9YI6KE31 yannıs anlamadıysam kız arkadası yuzunden bı sorun cıkıor bıde bole hıp hop cu bı cocuk war o laf atıor heralde kız ayırıo falan sona bızım esas oglan sınırlenıp telefonu falan bırıne werıor cebınden .sona baslıor dokturmeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 seyretmiş kadar olduk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 @liama :D ya warya bi anda bole kanlı bıçaklı kavga olcak sandım okadar harektten sonra bitane harektle yere çakıo oda gusel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 http://s60.yousendit.com/d.aspx?id=0QXP4QBYQL56U1CIDW9YI6KE31 bu da link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 o kadar hareketten sonra dayak yeseydi ayıp olurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 oha maymun falan ama iyi koydu sonda kel kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 nasıl kung fu abi bu adam ne yaptığını bilmiyor şansa vurdu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 gard alış efsane matrix özentisi. evde çalışmışta gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bu ne bicim rezalettir böle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bi an için kendimi kamerayı tutan adam gibi hissettim tam ben güldüm burda ekran karşısında kamerayı tutan adam da güldü o pozisyon alışa haha eleman çok gazmış. kel kafada tırsıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Hiç ayıranda yok bizim mahallede bole bişi olsa amcalar koşar hemen =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ehaua super ya arkadas biraz gaza gelmis isi gosteriye dokmus ama belli egitimli yani:) olayin devamini merak ettim ben zenci kalkiyormu acaba devam ediyormu o dalga gecen tipler in gulusleri patlamistir agizlarinda lol. sanirim arkadaslari daliyor hemen ardindan herife. cocuk yere cakilir cakilmaz iki tip esyalarini koyup firliyor cunku. hatta kameraya cekenide zencilerden sayarsak kamerayi kapamasinin bir nedeni vardir. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 18:25 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 18:28 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Gerçektende ayıran yok mu yaa? Ama siyah adamın yerinde olmak istemezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ilk başlarda dalga geçiyotlar adamın hareketlerine ama adam iyi tutturdu sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 herif tartısmasız asırı iyi komus karsısındakine yani.. digeride hava cıva znnedip artistik yapıo ama sonunda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ne bu yaa hiç bişe anlamadım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bi ara kamera duruyo orda ara weriolar heralde dieri ayakkabılarnı baglıo kungfucu da ayaakkabılarını çıkarıo adama yazık ya kızın yanında dalınırmı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 stili çözebilen varmı klasik kungfu değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 fak yu man fak yu! of bittim ya nigga boiz dayağı yeince pek bi şekil aldı uhuhu. neyse öhem. eet kungfu deil ama çözebildiğim kadarıyla Wingschun denen bi savunma tekniği. dikkat ederseniz hep karşısındakinden bi hamle beklio. parrying'e dayalı bi sistem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bu da mesaj ozmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bence ninjitsu abü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 15 gün kung-fu dersi alıp gaza gelmiş bir arkadaştan başka bişey değil tamamen şans ve gaz eseri vurmuş. ya da karşıdakinin beceriksizliği mi desem ne desem. hele o kavgadan önce haraketi yapıp kameraya bakması yok mu çekti mi çekmedi mi diye aman allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Öeahh rezalet izlerken acıdım çocuğa. Rezil olmuş. Şans eseri vurmuş tamamen. Karşısında türk olsa rezaleti görürdük zaten:b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 15 gunluk is deil bu var 3 5 ayi falan:) karsisindaki tam bi embesil zaten kizkardesim gibi yumruk salliyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bu ne be 15dk izledik bi yumryuk atamadı aldık cipsleri kolaları beklioduk cıx cıx ayıpladım kırmızıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar