Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sokak dövüşünde kung-fu

tashmoo

Öne çıkan mesajlar

http://s60.yousendit.com/d.aspx?id=0QXP4QBYQL56U1CIDW9YI6KE31

yannıs anlamadıysam kız arkadası yuzunden bı sorun cıkıor bıde bole hıp hop cu bı cocuk war o laf atıor heralde kız ayırıo falan sona bızım esas oglan sınırlenıp telefonu falan bırıne werıor cebınden .sona baslıor dokturmeye :D
Sosyal ağlarda paylaş

ehaua super ya

arkadas biraz gaza gelmis isi gosteriye dokmus ama belli egitimli yani:)

olayin devamini merak ettim ben zenci kalkiyormu acaba devam ediyormu o dalga gecen tipler in gulusleri patlamistir agizlarinda lol.

sanirim arkadaslari daliyor hemen ardindan herife.

cocuk yere cakilir cakilmaz iki tip esyalarini koyup firliyor cunku.

hatta kameraya cekenide zencilerden sayarsak kamerayi kapamasinin bir nedeni vardir.

[ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 18:25 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir]

[ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 18:28 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

fak yu man fak yu! of bittim ya nigga boiz dayağı yeince pek bi şekil aldı uhuhu.
neyse öhem. eet kungfu deil ama çözebildiğim kadarıyla Wingschun denen bi savunma tekniği. dikkat ederseniz hep karşısındakinden bi hamle beklio. parrying'e dayalı bi sistem =)
Sosyal ağlarda paylaş

15 gün kung-fu dersi alıp gaza gelmiş bir arkadaştan başka bişey değil tamamen şans ve gaz eseri vurmuş. ya da karşıdakinin beceriksizliği mi desem ne desem.
hele o kavgadan önce haraketi yapıp kameraya bakması yok mu çekti mi çekmedi mi diye aman allahım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...