togi92 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Heeyt yetti n00b noob noobish fln demeleri soleyin taktiklerinizi kurtulmak istiyorum noobluktan.
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 her heroya hatta hatta karşıya gelen hoeroya karşı bile taktik var. ama bütün itemleri öğren ona göre oyna ezersin.
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Arkadaşım. Ne taktiği allah ne verdiyse.
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 int heroları lvl 10 a kadar ustundur 11 den sonra str ve agi heroları intleri ezer bi kac tane str herosu haric agi > str boyle gider (istisnalar kaideyi bozmaz)
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 o yuzdendirki int heroalrinada damage ve stat kasilir. eye of skadi her int hero su icin idealdir ezilmekten kurtarir adami. monkey damage sikintisini cozer atak hizlanir skadinin frostu ile adam kacirmassiniz. guinso ile her ortamdan yusuflarsiniz gerektiginde hele hex inizde varsa cift hexle her heroyu teke tekte alirsiniz mananiz bitmedigi surece sorun olmaz. bkb acarsa 10 saniye kaciverin. aganim duruma gore yapilir cok ulti kullaniyorsaniz ve hero destekliyorsa yapin gitsin. bkb int herolarina yapilir evet. kalabalik savaslarda hayatta kalmanizi kolay yem olmanizi engeller. son bir slotunuz kaldiysa yapacak item bulamadiysanizda radiance yapin. damage artar evaison verir arti area damage si var hos bir itemdir.
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 nerub ass a dagon yas perf yaptım uber oldu backstap dagon vuruyorum adam oluo falan ubermis buda :)
Syn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 -ap oyunlarda blinkli hero secmeye gayret et[bence].
spadina Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 cogu heroya guinso cok iyi gidiyor bence isini hayli kolaylastiriyor..ama terrorblade e bi lothar is biter =) roshanda canın 100 kalsin bas invise ulti tek vurus bitti =)
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 spadina hacı, sundar ancientlara ne zaman işlemeye başladı? lvl6 terror roshan öldürebiliyorda bizim mi haberimiz yok lol :D
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 roshanin resist etme sansi var sadece yoksa her buyuyu yiyor olmali.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Admin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Spadina demiş ki roshana git dal canın 100 kalınca kaç roshandan adamların oldugu yere giderken invise bas diplerine gir ultini at rakibin can 100 olacak tek vuruşta alırsın roshanı öldüreceksen invis e basmana gerek yok zaten :)
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 valla 584'ü bilmiyorum :D 6 serisinde roshan bir sürü büyü yemiyor bunlar enigmanın midnight pulse adlı büyüsü (8 sn boyunca %6 can emiyor) terrorblade'in sundar'ı sonra ne vardı nevardı 3-4 tane daha vardı. 584'te yiyormu bilmiyorum
spadina Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 abi ben ztn roshandan bahsetmiyorum lothar kastiktan sonra roshana dal 100 canin kalsin sonra kac roshandan karsi takimdan bi heroya yaklasinca bas invise dibine git ulti cak adama sonra ister can cek ister vur kill al diyorum roshani öldürmek degil amacim
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 asdasd çaktım olayı. yani diosun canını roshanda azalt sonra bas invise dibine git at sundar sonra dagonla gümlet
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 biz genelde 3e3 ar oynuoruz para problemi oluo str heroya ucuz we etkili olabilecek item olarak ne onerirsiniz genelde ben boots of speed, bracer , rejuvation yaparak baslıorum sizce bundan sonra ne yapılmalı
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 5.84 de bkb ve su kendini kopyalatan item iyidir. ikiside ogre axe le yapildigindan hem ucuz hemde etkilidir.
spadina Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 100 canla dagona ne gerek war + cok gereksiz bi item dagon terror e onu cikacagina deso itemlerini al deso cik :)
Öne çıkan mesajlar