Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su dota daki taktiklerinizi dokulun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
int heroları lvl 10 a kadar ustundur 11 den sonra str ve agi heroları intleri ezer bi kac tane str herosu haric agi > str boyle gider

(istisnalar kaideyi bozmaz)
Mesaj tarihi:
o yuzdendirki int heroalrinada damage ve stat kasilir.

eye of skadi her int hero su icin idealdir ezilmekten kurtarir adami.

monkey damage sikintisini cozer atak hizlanir skadinin frostu ile adam kacirmassiniz.

guinso ile her ortamdan yusuflarsiniz gerektiginde
hele hex inizde varsa cift hexle her heroyu teke tekte alirsiniz mananiz bitmedigi surece sorun olmaz.
bkb acarsa 10 saniye kaciverin.

aganim duruma gore yapilir cok ulti kullaniyorsaniz ve hero destekliyorsa yapin gitsin.

bkb int herolarina yapilir evet. kalabalik savaslarda hayatta kalmanizi kolay yem olmanizi engeller.

son bir slotunuz kaldiysa yapacak item bulamadiysanizda radiance yapin.
damage artar evaison verir arti area damage si var hos bir itemdir.
Mesaj tarihi:
cogu heroya guinso cok iyi gidiyor bence isini hayli kolaylastiriyor..ama terrorblade e bi lothar is biter =) roshanda canın 100 kalsin bas invise ulti tek vurus bitti =)
  • Admin
Mesaj tarihi:
Spadina demiş ki
roshana git dal canın 100 kalınca kaç roshandan adamların oldugu yere giderken invise bas diplerine gir ultini at
rakibin can 100 olacak
tek vuruşta alırsın

roshanı öldüreceksen invis e basmana gerek yok zaten :)
Mesaj tarihi:
valla 584'ü bilmiyorum :D 6 serisinde roshan bir sürü büyü yemiyor
bunlar enigmanın midnight pulse adlı büyüsü (8 sn boyunca %6 can emiyor)

terrorblade'in sundar'ı

sonra ne vardı nevardı 3-4 tane daha vardı. 584'te yiyormu bilmiyorum
Mesaj tarihi:
abi ben ztn roshandan bahsetmiyorum lothar kastiktan sonra roshana dal 100 canin kalsin sonra kac roshandan karsi takimdan bi heroya yaklasinca bas invise dibine git ulti cak adama sonra ister can cek ister vur kill al diyorum roshani öldürmek degil amacim
Mesaj tarihi:
biz genelde 3e3 ar oynuoruz para problemi oluo str heroya ucuz we etkili olabilecek item olarak ne onerirsiniz
genelde ben boots of speed, bracer , rejuvation yaparak baslıorum sizce bundan sonra ne yapılmalı
  • Yeni Oluştur...