Pearl Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yok abi wow ve eq2 ikisinide beyenmedim kral wsg 1 düzelsin paso oynayacam gerekirse aylık 20 dolar veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ya biz zaten swg oynuyoduk arklarla sonra swg ye combat upgrade gelince bide wow çıkıp herkes ona geçince onu övünce bizde geçtik mecburen oyun yok diye ama sıktı bizi tekrar swg istiyoz SWG RLZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 pre-cu swg herkese göre ,oyun yorumcularına ve sitelerine bile göre wow'Un şu anki halinden daha iyi bir oyun olarak gösteriliyor. Düşünün Arkansis bile Pre-cu SWG istiyor ki WoW'a laf söylettirmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Peki bu Pre-cu yu ne zmn oynayabilcez? Herhangi bir çıkış tarihi fln varmı? Bu arada ben hiç bir yerde satılık Total Experince bulamadım İstanbul içersnde nerde satıldıını bilen biri vrsa sölesen aslında sırf Jump to Lightspeed ve Rage of Wookies lazım ama olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Soe eq2'de mucizeler yaratıyo. Zaten bence swgnin batmasının asıl sorumlusu lucas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar