Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arch-type lerin pve ve pvp deki güçleri(özellikle yeniler için)


FireTiger

Öne çıkan mesajlar

CoH

Blaster : PvE de eğer güzel bi teamdelerse çok güçlüler soloda ise eğer ellerinde yeterince respite varsa iyiler :D PvP de ise eğer yakalanmazlarsa uzaktan rakiplerini öldürebiliyorlar ama eğer yakalanırlarsa çok çabuk ölüyorlar.
Controller : PvE de teamde iken iyi iş görürler ama soloda lvl 32den önce genellikle vasatlardır. Ama PvP de çok güçlülerdir mez res iniz olsa bile sizi etkisiz hala getirip öldürebilirler.
Defender : Teamlerde en çok aranan ATdir. Team dışında PvE de ve PvP de bi faaliyet gösteremezler.
Scrapper : Yakın dövüş ustası olan Scrapperler PvE de oldukça güçlülerdir. Ama PvPde diğer melee class lara karşı pek şansları olmaz.
Tanker : PvE de teamlerde çok işe yararlar ama solo biraz vasattırlar. PvP de yüksek resistleri ve az dmg leri ile uzun süre dayanabilirler ama uzun savaşlarda onlarında çok şansı yoktur.

CoV
Brute : PvE de teamler için çok aranırlar. Fury leri dolduğu zaman çok güçlülerdir bu yüzden iyi solo takılırlar. PvP de ise uzun süren savaşlarda veya rakipleri melee değilse genellikle kazanırlar.
Corruptor : PvE de teamdede solodada iyidirler. Ama PvP de melee lere yakalanırlarsa hiç şansları yoktur.
Dominator : PvE de team lerde ve solo da güçlülerdir. PvP de mez powerleri ile genellikle kazanırlar ama bi Controller ile karşılaşırlarsa pek bi havaları kalmaz :D
Mastermind : PvE de en hızlı ATdir. Ama PvP de o kadar iyi değiller(dark hariç) çünkü rakip petlerle ilgilenmeden direk MMye saldırır ve bu saldırı pek kısa olur :D
Stalker : PvE de teamde iyi iş görürler ama soloda kırılgan oldukları için pek iyi değillerdir. Gelelim PvP ye. PvP de build up + Assasin ile blaster,controller ve defenderi tek vuruşta alabilirler. Scrapperleride seri olurlarsa alabilirler ama tankerlerde güçlü değillerdir çünkü assasin tankerlere pek etkilemiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...