geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Öncelikle çatlamalı patlamalı filmleri sevenler daha şimdiden çıksınlar konudan.. film fena değil süper de değil ama gidilmeye değer. öncelikle hayat güzeldiri izleyip beğendiyseniz bunu da beğeniceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bak başka konu açılmış. aramaya inan geyiklerine girmiycem çünkü gözünün önünde :D noob seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 la bebe gökçe hani diğer açılan konu? gözümün önünde ama ben hala göremiyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bende goremedim urasamiyacam aramaklada:) benim anlamadigim sey neden filmin basrollerini sayarken jean reno demiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 jean reno yardımcı rolde oynuyor. esad diye bir arabı fazla bi icraatı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 aah ben oray yazı yazmıştım hatta. ismimin yanında "?" olsa bakardım ama silinmiş galiba. çünkü search edince 3 tane konu falan çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ah işte noob burda yazımda burda http://forum.paticik.com/konu.php?id=135995&syf=4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Çok çok güzel bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 lan mal.. turist ömer. sana düzgün patinin huzurunu bozamıcak küfürler etmek istiyorum ama.. ikisi ayrı film bunların noob gökçe. zaten reset attın bugün. biri narjia günlükleri. biri fransız filmi kar ve kaplan. hay allaam neler yaratıyorsun özür dile hemen benden burda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 lol o kar kaplan ve cadı degilmiydi türkçesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yumurtaya can veren allahım neler yaratıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar