UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Yaw benım boyle bır sorunum var..Normal hayatta cok rahat konusuyorum ..ıstedıgımı soyleyebılıyorum takılmadan fakat bazen bırseyler oluyor..Bır kelımeyı yalnızca soyleyemıyorum..ornegın masada kedı var dıyecegıme kedı var dıyebılıyorum..masa dıyemıorum..ZOrlasamda olmuo ..Bır sure sonra dıyebılıyorum..Fakat ıs ısten gecmıs oluyor.Bu yuzden okuma derslerı ve anlatma derslerınden cok korkuyorum..Fobi gibi oldu..Ya takılırsam dıyorum biryerde takıldımmı bır daha toparladıgım cok az oluyor...Insanlarda tabı oyle kalınca ben okuyamadıgımda guluyorlar ..Ben anlatıncada ınanmıyorlar..Ozaman nasıl boyle konusabılıyorsun dıyorlar...Bunu gecırmenın basıt yontemlerı nedır ?Belkı bılenler vardır..Gercekten son zamanlarda arttı..Bır kelımeyı dıyememek cok kotu bırsey ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ben hazırlığa giderken oluyodu bana ing.ye gidiodu aklım biraz inektim de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Gecse sevınıcemde 2 sene oldu..Ve artıyor gıbı hıssedıyuorum..Insanların dalgha gecmesı hele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 eskiden bana heycanlanınca olurdu. Bir harfte takılırdım. Artık heycanlanmiorum. Yok oldu. Belki seninkide heycandandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Tabı etkısı varda abı..Sakın ol dıyıncede olmuyorkı..:)..Bazen duruyorum derın nefes alıyorum gene olmuyor ..Garıp bısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 belkide artık heycanlanmamayı öğrenmen lazım. Öğrenmenin en kolay yolları roller coster a binmek :-D (ciddiyim ama çok fazla) toplum önünde konuşma yapmak. Dikkatleri üzerine toplamak. tehlikeli işler çevirmek. (bu da çok işe yarıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Valla abı tehlıkelı ne ısı yapabılırım..:) yapma..Ben sıradan bır vatandasım....Ama konusma yapmak tabıkı guselde..Bır kez ıngılızcede ole kalmısıtm :)..There dıyemedım ya cıldırıyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Çok kaptırmamak lazım olaya.Biraz sosyal olmak lazım.insanlara ön yargılı yaklaşıp boştan yere heyecan yapmamak lazım.kısacası rahat olmak lazım. bendeki mevzu bunlardan oluyo.ani bi şey söylemem gerektiinde cümle aazımdan çıkıncaya kadar ya söyliceim şeyin geçerlilii kalmıo yada söylüyorum ama böle #$%&+$¾½$ah gibi bişi oluyo.tabi biraz abartı var ama böle işte saçma oluyo. bende küçük bi ön izleme yaptım kendi üstümde ve yukardaki sonuca vardım. okurken sorun olmuo genelde olduundaysa gülüp geçmek en iyisi.fazla takılmamak lazım.zannediyorum bunun en önemli ilacı sabır ve rahat olma gereklilii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 heyecana gerek yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 geçmiş olsun benimde bi kekeme ark. var çok seviyorum kendisini burdan ona da selam sölemek istiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kitap okumanı tawsiye edebilirim gerçekten işe yarıo,bi de tiyatrocular dil tembelliğini azaltmak için bi takım egzersizler yaparlar bunları taviye edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Kıtap okumayı yaptımda..Seslı okumak belkı yarar saglar oyle denıyıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ewet sesli okuma işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 arkadaşım o dediğin olay kekeleme olayı olay bendede var 6 yaşımdan beri ve bende fazla yani bu olay kekemelik oluyor doktora gittim biraz faydasını gördüm okumak iyi geliyor ama bunu sistemli ve uzun bir şekilde sürdürmen lazım şahsen ben hala düzeltemedim hala sıkıntısını fena çekiyom:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hocam senin dil takılmasına kekemeleine adı herneyse gülen insanları takma bikere gülerlerse gülsünler kendi ayıbı hepsinin benimde lise de vardı artık rahattım ben kekeliodum hep beraber gülüoduk falan :) heyecanlanınca oluyordu emin ol geciyor..sen öyle bana gülüceklermi falan diyip kafaya takarsan daha cok kekelersin isi oluruna bırak unutma ki gülenler iyi bi b.k yaptını sanıo ama kendi ayıpları..örnek veriyim bu felcli birinin karsısına gecip ahahah yürüyemio diyip dalga gecerek gülmek..sen okulda sosyal hayatta rahat ol..kekelersende kekelersin takma kafana..unutmaki gececek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Valla doru soluosunuz ..:) Ama ıste ınsanlar bole davranınca tabı bıraz bende onlem almak ıstedım..Neyse seslı okumamı yapıyım belkı ıse yarar :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Sesli kitap okumak biraz azaltabilir ama bence yas ilerledikce insanın beynine olan hakimiyeti artıyor ve heycanını kontrol edebilirsin diye düsünüyorum..Kekemeliğin en önemli ilacı zamandır bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 telefonda çok saçmalıyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ne çok kekeme varmıs paticikde de yav :) arkadaslar en önemli ilacı zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 tiyatro çalışmaları var denmiş. ben sana evde en kolay yapabileceklerinden söyliyeyim (üzün suredir tiyatroyla uğraşıyorum. bunları bütün sesiz harflerle sesli olarak yapabilrsiniz. babebıbibobu cacecıcicocu dadedıdidodu fafefifofu ........ böyle gidiyor. net bir şekilde bunu bütün sesiz harfler bitene kadar tekrarlayın. İşe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 valla saolun ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bak çalışma yap sürekli şunu gibi babebıbibubü babbobbubbüb daddedduddüd vs vs gibi.Sonra nefes çalışması yap nefes albildiğin kadar al sonra ver saniye tut.Doktorda bana böyle yaptırdılar.Sonra tekrar gidicem şimdi ara vardim.Bazı psikolojik sorunlarım varda:)Onları tedavi ediyoz şimdi haplarla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Eşek dili ye.... tmm iğrencim ya takma kafana sende masa deme nolcak masa yerin table de :D soranlara amerikada bikaç yıl kaldım de kızlara takıl hollywood a gittniz mi de eve çağır...evet konu sapıttı nese yap bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Toplum içi konuşma fobisi (nefobiydi hatırlamıyom) olabilir. Üstüne gide gide yenmeye çalış. Objelerin isimlerini teker teker say "monitör", "mouse", "armut" gibi. Yine de bu huyu yenemiyosan, profesyonel yardım almanda fayda var; ilerde sana zorluk çıkarmasın en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar