Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 STR recep abi (haydarof sa onu geç :D o baştan kaybetmiş) (ram) hiç küfür etmez yani ettiğini görmedim hiç.Coskun ezelden :D sende küfür ettiydin.. Cok iyi hatırlıyorum. Hoparlorler sondaydı net gitmiş siz arkadaşınla box yapıodun öldünüz at sesi IIVV sesi geldiydi, tüm kafe size bakmıştı, siz birbirinize dönmüştünüz hay s... neyse açtırtma kutuyu söletme kötüyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 olum ben box yapmam ne boksu. boksu ben bucsda playerlarla yapardım son aftan mc i sıfırladıgımda 1800 kill vardı milletin ağzı açık kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Evt 1800 kill i nası yaptığınıda biliyorum.Abi noob sun işte yaa Herif gidio bi char açtırıo 10 str 10 dex 45 int, sonra gidio ona paso reskill cekio sonrada 1800 kill im var diye hava atıodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bi dakka la üslup la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ss ler var olm ne reskill çekicem. koydurtma buraya artisim diye geçinen cocukların ölüm anını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hangi ss lem aynı anda 3 tane kolpa lort öldürdüğün ss mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Fistan Demiş ki: "Kim bu fani dünyada küfrettiğimi görmüş ki" Bizler yeriz ama yukarda allah var bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 -------------------------------------------------------------------------------- hangi ss lem aynı anda 3 tane kolpa lort öldürdüğün ss mi? ztn ondan başkada bi ss yok.Rofl Noob ya.Scriptin yanlışlığından artislik taslıo noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 said: sorj=erutan=pikachu? omg! omfg ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar