Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Netten indirmekten sıkıldım açıkçası İstanbul da bu dizilerin DVD lerini alabilceğim bire yer var mıdır? Aslında başka dizileride almaya niyetim var ama bu ikisi öncelikli bi yol gösterin :D NOT:Netten sipariş et demeyin kredi kartım yok nakit olarak almak istiyorum.
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 anadolu yakasındaysan altunizade capitol d&rda satılıyor...
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bakmıstım oraya ama görememiştim hım bi daha gittiğimde daha dikkatli bakarım
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Müzik albümlerini gördüm çok ama DVD setlerini hiçbir yer de görmedim, satılmıyo diye biliyorum hatta. Gören olursa sölesin bana da..
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 kopyasınada razıyım yaw yok mu hiç bir yer bu dvdleri satan
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 d&r larda oldugundan eminmisin cunku ben sitesinden baktım bulamadım sadece filmi var ayrıca capitol d&r a da baktım bulamadım.
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Dün capitol d&r da Angel ın 1.sezonunu gördüm 70ytl fiyatı var umarım geri kalan sezonlarıda cıkarırlar
Öne çıkan mesajlar