zgrw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 http://club.hattrick.org/Aces%5FHigh/default.asp?Page=Freepage&FPID=13346 bunu çözebilen varmı ? ordaki maddelerin hammadelerinden kelime oluştucakmışız mesela, kibrit, zepli vs kibrit, kükürt s zeplin, helyum he she oldu :) ama sonrası bende de yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ilginçmiş ya sevdim [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 22:53 tarihinde, fiona tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 shevchenko (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 shevchenko ne abi :D sheoctipb buldum bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 alttaki ipuçlarınıda iyi incele www.ironmaiden.com gir sondan 6. albüm unutma sonra girdikten sonra buraya sondan 6.albüm yani son 6 albüm say dvdler ve oyunlarını saymıyorsun albüme tıkla dinle 11.satırın son kelimesini iyi kap sonra 1834 de tobolsk da yaşamış birini bulacaksın onuda bul e benden bu kadar ipucu yeter sanırım gerisini sen kas ben cevabı buldum sende bul :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hmm, peki son kelme twist'mi there'mi ? :) adamda periodic tabloyu bulan adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 garip ama anlamsız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar