Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Güzel bir makine alayım alayım diyordum ama bir türlü kıyamıyordum paraya en sonunde kıydım ve aldım. Henüz öğrenme aşamasındayım ama güzel resimler çektikçe buraya koyarım artık. SLR makine mi 8800 mı diye çok düşündüm sonunda buna karar verdim. http://www.dpreview.com/reviews/nikoncp8800/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bi dk yazıcam bişeyler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 abi 2 saattir bişi yazıorum tam attım hata verdi:D yazmam bidaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 çok hayırlı olsun güle güle kullan :) @unac: abi gondere basmadan bi ctrl-c yapmesajı çok uzun yazınca nolur nolmaz öle yapıorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hayirsli olsun abso, seker gibi makinadir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hayırlı olsun size de.. güle güle kullanın :) tekrar aaah ah darısı başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar