Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Birini healleyince heallediğim kişinin kafasının üğzerinde aynı damage daki gibi rakamsal olarak gorunmesini nasıl yaparım bi fikri olan var mı? Bliz forumlarında sordum ve sct addonunu tavsiye ettiler ama beceremedim o şekilde gostermeyi sonra biri bunu yazdı ama gene beceremedim. To make SCt display heals just do the following : remove the -- from the line that starts -- [11] in sct_event_config.lua, ie [11] = {name="*2: +*3", argcount=3, search="Your (.+) heals (.+) for (%d+)", r=0/256, g=256/256, b=0/256}, Bir fikri olan var mı? Daha dogrusu sct_event_config.lua nerde bulamadım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ok hallettim :) SCT addonu kurduktan sonra addon directorysindeki sct_event_config.lua yı editlicekmişim ben saved vriablesı kasıtyordum :) Artık MT heallerken daha az banal olucak yaşamım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ben bunu epey uğraşmama rahmen yapamadım, neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama SCT yi yükledim, klasörün içindeki sct_event_config.lua yı açıp [11] ile başlayan satırını [11] = {name="*2: +*3", argcount=3, search="Your (.+) heals (.+) for (%d+)", r=0/256, g=256/256, b=0/256}, ile değiştirdim ama hiçbi işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 name e kendi karakter adini yazman gerekiyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar