Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2006 slam dunk contest'e katılanlar açıklandı

VinsanitY

Öne çıkan mesajlar

ai'yı yediler resmen göz göre göre jüriler birbirleriyle konuşarak şaibesiz görünsün diye tek puan farkla verdiler robinson'a. bence berabere bile olmamalıydı. panya arkasından vurulmus ve bugüne kadar esi benzeri görülmemiş bir smacın üzerine isterse yarım metrelik adam smaç vursun yine birşeyi değiştirmez. önemli olan yaratıcılıktı bence kısa boylu diye bir adamı smaç kralı yaptılar. ancak böyle boş sahada yapar yani ne diyim bi gün önce iggy'nin caylaklar macında yaptıklarını da görmüştür herkes herelde. çok büyük haksızlık oldu iguadala'ya helal olsun. robinson da iyiydi ama bence ai'dan iyi değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

nate robinsonun babasinin güvercin olduguna karar verdim. adam ziplamiyoki. direk ucusa geciyo..

smaclar cok güzeldi. josh smith anlamsiz bi bant hareketiyle sansini yitirdi ama smaci cok güzeldi..

igoudala nin o panya arkasindan smaci salyalarimi akitti resmen. ama nate robinsonun spud webbin üzerinden uctugu smac gercekten cok güzeldi..

ikiside haketti ama robinson aldi. igoudalada gonullerin sampiyonu oldu.. ben nate robinsonun almasini sitiyodum gerci =p
Sosyal ağlarda paylaş

asıl haksızlık hakeem warrick'e yapıldı. adamın 2 smaçıda çok güzeldi ama az puan verdiler.
josh smithte falul çizgisinden 2 el bastı. bant koydu diye düşük puan verdiler.

bence bundan sonra profesyonel bir jüri getirmelililer. smaçları 3-4 kere izledikten sonra adam gibi puan versinler. birde birbirinden bağımsız olsunlar. aralarında anlaşarak uzatmaya götürdüler yarışmayı.
Sosyal ağlarda paylaş

kacan smaclardan puan kirilmadigini yarismadan onceki `kurallar` bolumunde yazdilar. okusaydiniz...

50 puan verdiler vermediler.. neyin tartismasi bu? saibeli bu allstar zaten di mi?

komik olmayin. sizce mj dominic kapismasinda mj haketmis miydi ki?

smac gibi `goreceli` bir konuda en iyiyi secme olayi zaten ne kadar `dogru` olabilir ki? bana gore nate'inki daha iyidir. sana gore ai'ninki...

komik.
Sosyal ağlarda paylaş

neymiş komik olan evet şaibeli bi smaç yarışmasıydı. sen artık bunu göremiyorsan bi daha seyret verilen linkten. beraberlik diye birşey olmamalıydı extradan smaç basılacagına orda vermelilerdi iggy'ye. resmen istediklerini yaptılar ve göz göre göre nate'e verdiler 1 puanla.

ha evet kurallarda kacırılan smaçlarda puan kırılmaz diye bir kural var, olabilir. ama bu puan kırılmasını engellemez. sen bi smacı 15 kez denersen buna seyircinin de tahammülü kalmıyor çünkü. ama eger jüriyi biraz daha iyi takip edebilmiş olsaydın anlardın puanlamanın nasıl yapıldıgını. birbirleriyle konusup kimlerin ai tarafında kimlerin nr tarafında oldugunu anlardın.

tartışmayı uzatmanın alemi yok zaten puanlar acıldıktan sonra salondaki seyircilerin tepkisi de herşeyi belli etti. nr sadece iyi zıplayan kısa boylu biri oldugu için kazandı. hiçbir orijinalitesi olmayan düzayak smaçlar vurdu. ai panya arkasından daha önce eşi görülmemiş yaratıcılık harikası bir olayı becerdi. herkesin yorumu farklıdır tabi seninkine de senin gibi düşünenlere de saygım sonsuz, ben phi taraftarı oldugum için de olabilir belki ama bence ai haketmişti :)

cok yazdım yeter bu kadar chealsea 10 kişi kalmış lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...