toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ai'yı yediler resmen göz göre göre jüriler birbirleriyle konuşarak şaibesiz görünsün diye tek puan farkla verdiler robinson'a. bence berabere bile olmamalıydı. panya arkasından vurulmus ve bugüne kadar esi benzeri görülmemiş bir smacın üzerine isterse yarım metrelik adam smaç vursun yine birşeyi değiştirmez. önemli olan yaratıcılıktı bence kısa boylu diye bir adamı smaç kralı yaptılar. ancak böyle boş sahada yapar yani ne diyim bi gün önce iggy'nin caylaklar macında yaptıklarını da görmüştür herkes herelde. çok büyük haksızlık oldu iguadala'ya helal olsun. robinson da iyiydi ama bence ai'dan iyi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 nate robinsonun babasinin güvercin olduguna karar verdim. adam ziplamiyoki. direk ucusa geciyo.. smaclar cok güzeldi. josh smith anlamsiz bi bant hareketiyle sansini yitirdi ama smaci cok güzeldi.. igoudala nin o panya arkasindan smaci salyalarimi akitti resmen. ama nate robinsonun spud webbin üzerinden uctugu smac gercekten cok güzeldi.. ikiside haketti ama robinson aldi. igoudalada gonullerin sampiyonu oldu.. ben nate robinsonun almasini sitiyodum gerci =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bence haksızlık yapıldı. her ne kadar kaçan smaçlardan puan kırılmadığı iddia edilse de 15 kere becerilemeyen bir smaçla da şampiyon olmamalı kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 asıl haksızlık hakeem warrick'e yapıldı. adamın 2 smaçıda çok güzeldi ama az puan verdiler. josh smithte falul çizgisinden 2 el bastı. bant koydu diye düşük puan verdiler. bence bundan sonra profesyonel bir jüri getirmelililer. smaçları 3-4 kere izledikten sonra adam gibi puan versinler. birde birbirinden bağımsız olsunlar. aralarında anlaşarak uzatmaya götürdüler yarışmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 smoke 15 kere denense de mükemmel bir hareketle olabilir. ai 'nın smaç harikaydi tek kelime ile ama nr'da az durmadı. keşke ödül paylaştırılsaydı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 @wissy yine sana bişey söylemek istiyorum madem kacan smaçlar puan kaybına yol acmıyor neden 50 vermediler robinson'a? gayet de mükemmel bir smactı yani. resmen isteye isteye adama verdiler ödülü torpilin alası oldu gözler önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 http://rapidshare.de/files/13600223/2006_asg_dunk_contest_complete.zip.html indirebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 kacan smaclardan puan kirilmadigini yarismadan onceki `kurallar` bolumunde yazdilar. okusaydiniz... 50 puan verdiler vermediler.. neyin tartismasi bu? saibeli bu allstar zaten di mi? komik olmayin. sizce mj dominic kapismasinda mj haketmis miydi ki? smac gibi `goreceli` bir konuda en iyiyi secme olayi zaten ne kadar `dogru` olabilir ki? bana gore nate'inki daha iyidir. sana gore ai'ninki... komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ufak bir not.. ilk turdaki smactan dolayi sampiyon olmasini istediginiz birinin son smacina bir baksaniza... adam resmen iste ortalama bir smac olsun. 48 versinler diye basti. juri de ona basti. iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 nate robinson kesinlikle haketti.her smacı güzeldi.hele ekstra smaçlara gidildiğinde fark apaçık belli oldu.seneye robinsonı tekrar görmek için merakla bekliyorum. [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 22:23 tarihinde, zamo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 seneye de chicago'dan biri jordan formasıyla katılır o şampiyon olur..gelenek oldu..yaktılar iggy'i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 finalde igoudala haketmişti gerçekten ama uzatmlarda kesinlikle nate daha iyiydi. ai nın son smacı gerçekten ortalamaydı. bi nate nin bacak arasına bakın bide ai nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 http://www.youtube.com/w/2006-nba-dunk-contest?v=imv_qouvjp8&feature=views&page=1&t=t&f=b buradan butun programi gorebilirsiniz. en basta yazan ` no penalties ` kuralini da okuyabilirsiniz. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 walla ya kaybeden adam son smacını niye öyle sıradan yaptı ordan kaybetti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astarmos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 herşey bir yana carter'sız olmuyo. insan tat alamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hocam daha ne carter'i carterde harika smaç basarda bu adamların carterden eksiği ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 neymiş komik olan evet şaibeli bi smaç yarışmasıydı. sen artık bunu göremiyorsan bi daha seyret verilen linkten. beraberlik diye birşey olmamalıydı extradan smaç basılacagına orda vermelilerdi iggy'ye. resmen istediklerini yaptılar ve göz göre göre nate'e verdiler 1 puanla. ha evet kurallarda kacırılan smaçlarda puan kırılmaz diye bir kural var, olabilir. ama bu puan kırılmasını engellemez. sen bi smacı 15 kez denersen buna seyircinin de tahammülü kalmıyor çünkü. ama eger jüriyi biraz daha iyi takip edebilmiş olsaydın anlardın puanlamanın nasıl yapıldıgını. birbirleriyle konusup kimlerin ai tarafında kimlerin nr tarafında oldugunu anlardın. tartışmayı uzatmanın alemi yok zaten puanlar acıldıktan sonra salondaki seyircilerin tepkisi de herşeyi belli etti. nr sadece iyi zıplayan kısa boylu biri oldugu için kazandı. hiçbir orijinalitesi olmayan düzayak smaçlar vurdu. ai panya arkasından daha önce eşi görülmemiş yaratıcılık harikası bir olayı becerdi. herkesin yorumu farklıdır tabi seninkine de senin gibi düşünenlere de saygım sonsuz, ben phi taraftarı oldugum için de olabilir belki ama bence ai haketmişti :) cok yazdım yeter bu kadar chealsea 10 kişi kalmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 goreceli... nate'inkilerin hepsi daha iyiydi bence. hele ai'nin 2. 50 puani komedi. ben bile basarim onu. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya valla bak şimdi indirdim izledim smaçların hepsini. nate'in ilk iki smacına bak ya maç içerisinde bile yapılan hareketler smaç yarışmasında daha orijinal işler lazım. ama nate'in spud webb'in üzerinden bastıgı da mükemmel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 geçen sene j.r smith'i finale bile çıkarmadılar ya çok üzülmüştüm o adam sonuna kadar hak ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 iguadola sonda bıraktı ya bilerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben en çok josha şaşırdım valla alsın o bandını artık bakıp bakıp ağlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 A.i ya haksızlık oldu valla hi adam çılgın smaçlar yaptı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 vallahi sonuncuyu o kadar kolay ve orjinal olmayan bir smaç basmasaydı alırdı rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar